Camping Teltta

Ningbo ChanHone Co., Ltd. on ammattimainen kiinalainen retkeilytelttojen toimittaja. Yhtiömme keskittyy retkeilyteltan suunnitteluun ja valmistukseen tavoitteena auttaa asiakkaita löytämään sopivimmat tuotteet ja vastaamaan heidän tarpeisiinsa mahdollisimman laajasti.
Telttaamme mahtuu 2-3 henkilöä. Se on paras kumppani juhliin, vapaa -aikaan tai piknikille ulkomatkojen aikana. Yrityksemme valmistamaa retkeilytelttaa tukevat lujat alumiinipylväät, mikä lisää vakautta ja tekee teltoista kestävämpiä.
Tällä hetkellä yrityksemme pääkumppanit ovat perinteisiä telttailumerkkejä Pohjois -Amerikassa ja Euroopassa sekä Amazon -myyjiä. Seuraavassa on yksityiskohtainen esittely tuotteistamme, joiden avulla voit tutustua tuotteisiimme paremmin.

Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Camping Teltta valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Camping Teltta meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.