Monipuolinen teltta joka säälle

Monipuolinen teltta joka säälle

Chanhonen Monipuolinen All-Weather Teltta on monipuolinen teltta, joka on suunniteltu käytettäväksi erilaisissa ilmasto-olosuhteissa, ja se pystyy selviytymään eri vuodenaikojen ja eri sääympäristöjen tarpeista.

Tuotetiedot

Monipuolisen All Weather Teltan tärkeimmät ominaisuudet ovat:

Sopii useisiin ilmasto-olosuhteisiin: Tämä teltta on suunniteltu kestämään erilaisia ​​ilmasto-olosuhteita, olipa se aurinkoinen, sateinen, kylmä tai kuuma, tarjoten perussuojaa ja mukavuutta.

Monipuolisuus: Ankaralta säältä suojaamisen lisäksi tällä teltalla on useita käyttötarkoituksia, ja sitä voidaan käyttää erilaisissa skenaarioissa, kuten telttailussa, patikoinnissa ja seikkailussa.

Kestävä ja vedenpitävä: Kestävä vedenpitävä materiaali ja rakenteellinen muotoilu estävät sadeveden tunkeutumisen telttaan ja pitävät sisätilat kuivana.

Hyvä ilmanvaihto: Suunniteltu tuuletusaukoilla tai ikkunoilla, jotka helpottavat ilman kiertoa ja estävät kosteuden ja kosteuden kerääntymisen telttaan.

Monipuolinen jokasään teltta on niille, jotka tarvitsevat monipuolisen, kestävän teltan, jota voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä. Ne tarjoavat ulkoilun harrastajille jokasään monipuolisen majoituksen ja suojavaihtoehdon, joka tarjoaa olennaista mukavuutta ja suojaa niin leirintäalueella kuin vaelluksellakin.


Chanhonen monipuoliset telttaominaisuudet joka säälle

1. Telttatyyppi: 1-2 henkilöä
2. Koko: 300*300*200/60cm
3. Teltan rakenne: yksikerroksinen teltta
4. Napamateriaali: Alumiinitangot
5. Kangas: 285 g puuvillakangasta / 900D Oxford kangasta
6. Pohjan materiaali: 530 g PVC
7. Väri: beige
8. Paino: 30 000 (g)
9. Tilarakenne: yksi makuuhuone
10. Vedenpitävyyskerroin: 2000mm-3000mm
20. Sovellettava skenaario: vuorikiipeily, kalastus, vedenpitävä, ultrakevyt, tuulenpitävä, kylmä, erämaassa selviytyminen, seikkailu, piknik.


Hyväksytäänkö mukauttaminen

hyväksyä


Pakkaus

1. Toimituskyky: 10000 kpl / kpl vuodessa
2. Port: Ningbo, Shanghai tai muu satama neuvoteltavissa
3. pakkauskoko: 135 * 35 * 35
4. Pakkausmäärä: 1 kpl / laatikko
5. Pakkauksen bruttopaino: 46 kg
6. Pakkaustiedot:
1kpl Oxford-kankaisessa kantolaukussa, 1kpl laatikossa.

Chanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentChanhone Four Season Camping TentHot Tags: Monipuolinen jokasään teltta, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet