Rantateltta

Tehtaamme on nimeltään Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista johtavista valmistajista ja toimittajista. Vuosien mittaan meidän jatkuvilla ponnistuksillamme rantateltamme ovat laajalti tunnustettuja ja käyttäjien luottamusta.

Rantateltan korkeat pylväät pitävät koko katoksen alueen täydessä korkeudessa, lisäävät varjoaluetta ja antavat riittävästi tilaa pariskunnille, perheelle ja ystäville. Tukeva ja joustava Lycra -kangas on varustettu UPF 50+ -suojauksella ja vedenkestävyydellä varjostaaksesi rantalomaasi.

Beach Teltassa käytetään kestäviä materiaaleja, jotka eivät pelkää venytystä ja repeytymistä. Ruostesuojattu alumiinitanko voidaan taittaa kokoon, jotta se on helppo kuljettaa ja asentaa. Voit myös rakentaa kompakteja aurinkosuojia puutarhoihin, takapihoille, nurmikoille, hiekalle, piknikeille, puutarhoille, ryhmäaktiviteeteille, kenttäkoulutukselle, Dummer -leireille, ajoneuvojen varjoille ja jopa kallioleireille. Säädä vain hiekan ankkuria tai kahta napaa muuttaaksesi varjostuskulmaa ja saadaksesi parhaan aurinkovarjon. Vilpittömästi odottakaa, että liitätte kätenne kanssanne tulevaisuuden luomiseksi.
Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Rantateltta valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Rantateltta meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.