Katos teltta

Ningbo ChanHone Co., Ltd. on ammattimainen yritys, joka keskittyy luomaan katto-teltan yhden luukun palvelun. Tuotteemme kattavat ulkourheilun, retkeilyvarusteet, kuomuteltan ja muut näkökohdat.
Katos teltta on varustettu korkealaatuisella teräskehyksellä ja valkoisella jauhemaalatulla pinnalla ruosteen ja ikääntymisen estämiseksi; sopii käytettäväksi eri vuodenaikoina. Tässä teltassa on suuri varjoalue, ja siihen mahtuu useita ihmisiä samanaikaisesti: se sopii hyvin perhejuhliin, häihin, piknikille, urheilutapahtumiin, takaluukkuun, ulkoilijoille, käsityömessuille ja leirintämatkoille; se on helppo säilyttää ja kuljettaa taittamisen jälkeen.
Telttaamme ovat laajalti tunnustettuja ja käyttäjien luottamusta, ja se voi vastata jatkuvasti muuttuviin taloudellisiin ja sosiaalisiin tarpeisiin. Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaat tervetulleiksi.
Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Katos teltta valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Katos teltta meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.