Hiilivaellusauvat

Ningbo ChanHone Co., Ltd. on erikoistunut hiilivaellussauvojen tutkimukseen ja kehittämiseen ja myyntiin. Tarkistamme huolellisesti kunkin tuotteen pakkauksen ennen toimitusta.
Hiilivaellussauvojen ominaisuudet ovat kevyt, korroosionkestävyys ja vähäinen fyysinen reaktio lämpötilan muutoksiin (lämpölaajenemisen ja supistumisen ominaisuudet eivät ole ilmeisiä). Niitä käytetään laajalti ilmailu- ja ilmailuteollisuudessa. Alhaisen murtolujuutensa vuoksi ne ovat kuitenkin aina olleet Suurin kiista hiilikuitujen käytössä. Jatkuvan parantamisen jälkeen aloittavan käden taistelun murtovoimaa on lisätty 50 kg: sta 200 kg: aan. Erityisen monikerroksisen hiilikuidun ansiosta kädensijan kovuus kasvaa, mutta kädensijan paino ei kasva.
Hiilivaellussauvat viedään ulkomaisille asiakkaille Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa ja muilla ulkomaisilla asiakkailla. Vilpittömästi odotan yhteistyötä kanssanne lähitulevaisuudessa.
Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Hiilivaellusauvat valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Hiilivaellusauvat meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.