Retkeilyastiat

Ningbo ChanHone Co., Ltd. on erikoistunut retkeilyastioiden tutkimukseen ja kehittämiseen sekä myyntiin. Laadukas, muodikas muotoilu, kohtuullinen hinta ja ammattitaitoinen palvelu ovat yrityksemme ydin kilpailukyky.

Parhaat laadukkaat myrkyttömät anodisoidut alumiiniset retkeilyastiat ovat tarpeen retkeilijöille. Yhdistelmäpakkaus on taitettu pieneen nippuun kuljetuksen ja varastoinnin helpottamiseksi. Se on suunniteltu erityisesti retkeilyyn ja retkeilyyn. Se on pieni, mutta käytännöllinen.
Jotkut tuotteet ovat CE-, FDA-, QM -sertifioituja. Retkeilyastiat on myyty monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi -idässä, Japanissa jne. Odotan vilpittömästi yhteistyötä kanssanne lähitulevaisuudessa.
Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Retkeilyastiat valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Retkeilyastiat meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.