Kannettava Outdoor Camping Keittoastiasto

Kannettava Outdoor Camping Keittoastiasto

Kiinassa valmistettu paras laatu myrkytön eloksoitu alumiini CHANHONE® Portable Outdoor Camping Keittoastiasetti on välttämätön retkeilijöille. Yhdistelmäpakkaus on taitettu pieneen nippuun helppoa kuljettamista ja säilytystä varten. Se on suunniteltu erityisesti retkeilyyn ja retkeilyyn. Se on pieni mutta käytännöllinen.

Tuotetiedot

MuotiKannettava Outdoor Camping KeittoastiastoValmistajat ja toimittajat


Ammattimaisena valmistajana haluamme tarjota sinulle viimeisimmän myynnin, alhaisen hinnan ja korkealaatuisen CHANHONE®Kannettava Outdoor Camping Keittoastiastojota voidaan muokata. Jos haluat tietää lisää, voit ottaa meihin yhteyttä nyt, vastaamme sinulle ajoissa! Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi.1.ChanhoneKannettava Outdoor Camping KeittoastiastoJohdanto

Tällä korkealla laadullaKannettava Outdoor Camping Keittoastiasto, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettei sinulla ole ulkokeittiötyökaluja. Voit valmistaa ravitsevia ja herkullisia aterioita ulkona, mikä on erittäin hyödyllistä terveydelle. Se on korkeita lämpötiloja kestävä, kulutusta kestävä ja mukava puhdistaa. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Noudattamalla perusperiaatetta "laatu, toimittaja, suorituskyky ja kasvu" olemme nyt saaneet kotimaisten ja maailmanlaajuisten asiakkaiden luottamuksen ja kiitosta laadukkaasta China Comlom Outdoor CHANHONE® -tuotteesta.Kannettava Outdoor Camping Keittoastiasto, Jos sinulla on kysyttävää ratkaisuistamme tai sinulla on kysyttävää ratkaisuistamme, älä yleensä odota, että pääset keskustelemaan kanssamme. Hyvälaatuinen China Camping -keittoastiasetti ja alumiinisten keittoastioiden hinta, uskomme on olla ensin rehellinen, joten toimitamme vain korkealaatuisia tuotteita asiakkaillemme. Toivon todella, että voimme olla liikekumppaneita. Uskomme, että voimme luoda pitkän liikesuhteen toistensa kanssa. Voit ottaa meihin yhteyttä vapaasti saadaksesi lisätietoja ja hinnaston tuotteistamme! Olet todennäköisesti ainutlaatuinen hiustuotteidemme kanssa.


2. Chanhone Aluminium Camping -keittoastioiden parametri (erittely)

Lähtöisin

Kiina, Zhejiang

tuotteen nimi

Alumiiniset retkeilyastiat

Mallinumero

CH-GGS16

Käyttö

Puku 7-8 hengelle

Tuotteen nimi:

Ulkoruokailuvälineet

Paketti

oppo laukku, nylon laukku, värilaatikko

Materiaali

Anodisoitu alumiini; Ruostumaton teräs; PP

N.W

2025 g

Pakkauksen määrä

4 sarjaa

CTN.paino

10,5 kg

CTN.size

49*49*21cm

Sisällys

1.isompi kattila φ 208*130mm 4.2L

2.iso kattila φ 182*110mm 2.6L

3.keskipannu φ 162*85mm 1,6L

4.paistinpannu φ 213*52mm 1,1L

5.vedenkeitin φ 152*68mm 1,7L

Lisätarvikkeet

sieni * 1, lusikka * 1, lapio * 1, kulho * 6, astia * 4


3. ChanhoneKannettava Outdoor Camping KeittoastiastoOminaisuus ja sovellus

Alumiini Camping-ruoanlaittoastioiden edut ja tarpeellisuus seuraavasti:
Taitettava kahva: retkeilyastiastossa on taitettava kahva tilan ja kompaktin säästämiseksi
Käyttökohde: Ulkokeittiösarja sopii ihanteellisesti retkeilyyn, retkeilyyn, retkeilyyn, hätävalmiuskäyttöön tai osaksi selviytymispakkausta.
Matkakäyttö: kun Picnic-kiuassetti asennetaan matkaa ja säilytystä varten (kattila peitetään kattilassa), kokoontaitettavaan leirikattilasarjaan mahtuu liesi, tulitikkuja, mausteita, suolaa, pippuria, sientä ja paljon muuta.
Helppo säilyttää: Picnic Cook's Setin kahva on kokoontaitettava ja helppo säilyttää. Silikoniletkun suojus suojaa sinua palovammilta.
Materiaali: Kokoontaittuva retkeilyruttisarja on valmistettu alumiinista, jolle on ominaista korkealaatuinen kova alumiinin hapettumis, korkean lämpötilan kestävyys, kulutuskestävyys ja mukava kosketus. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön.


4. ChanhoneKannettava Outdoor Camping KeittoastiastoYksityiskohdat

1. Anodisoitu pinnoite, päällystetty kankaalla, helppo puhdistaa, suojata ruukkua ja pidentää käyttöikää.
2. Tuodun alumiinin käyttö, edistynyt kova alumiinihapetus.
3. kokoontaitettava ruukku, ei tilaa, täydelliset piknikvarusteet, jotka sopivat selviytymiseen luonnossa.
4. Alumiini Camping Cookware on varustettu verkkopussilla kattiloiden helppoon säilytykseen ja veden tyhjentämiseen.
5. Korkean lämpötilan kestävyys, kulutuskestävyys, mukava käsituntuma, sisä- ja ulkotiloissa tulisi käyttää.


5. ChanhoneKannettava Outdoor Camping KeittoastiastoPätevyys

Aluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping CookwareAluminium Camping Cookware


6. Toimitus, toimitus ja tarjoilu

Chanhone on valmis tarjoamaan parasta laatuammeKannettava Outdoor Camping Keittoastiastokaikille asiakkaille ympäri maailmaa.


24 tunnin yhteystiedot alla:

Puh: +86-574-87895312

Faksi: +86-574-87895205

Matkapuhelin: +86-15957484725

Sähköposti: admin@chanhone.comHot Tags: Kannettava ulkoleirin keittoastiasetti, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet