Ningbo Chanhone International Trading Co., Ltd. on ammattimainen kauppayhtiö, joka keskittyy luomaan yhden luukun palvelun ulkotuotteille. Tuotteemme kattavat ulkourheilun, retkeilyastiat, makuupussin, vaellussauvat, retkeilyteltan, ulkovalaistuksen, retkeilytuolin, retkeilyvälineet, ulkoilutavarat ja muut näkökohdat.


Laadukas, muodikas muotoilu, kohtuullinen hinta ja ammattitaitoinen palvelu ovat yrityksemme ydin kilpailukyky. Vuosien mittaan meidän tuotteemme ovat laajalti tunnettuja ja käyttäjien luottamusta. Tuotteitamme on myyty monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi -idässä, Japanissa jne.


Pysyäksemme The Timesin trendien kanssa ja parantaaksemme jatkuvasti tietoisuuttamme palvellaksemme jatkuvasti muuttuvia taloudellisia ja sosiaalisia tarpeita, parannamme jatkuvasti yrityksemme tuotteita.


Toivotamme uudet ja vanhat asiakkaat kaikilta elämänaloilta ottamaan yhteyttä meihin tulevien liikesuhteiden ja keskinäisen menestyksen puolesta. Takaamme, että valintasi tuo sinulle parhaan tunteen.


Ningbo ChanHone Co., Ltd. on Outdoor-tuotteiden toimittaja, jolla on hyvin varustetut testauslaitteet ja vahva tekninen voima. Vuonna 2017 perustetulla tehdasalueella on yli 1000 neliömetriä tuotantoa, tutkimusta ja kehitystä sekä toimistotilaa, yli 50 työntekijää, tuotantolaitteita 20 sarjaa. ruoanlaittovälineet, makuupussi, vaellussauvat, retkeilyteltta, ulkovalo, retkeilytuoli ja muut selviytymisvälineet.


Tuotteemme ovat laajalti tunnustettuja ja käyttäjien luottamusta, ja ne voivat vastata jatkuvasti muuttuviin taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin tarpeisiin. Samaan aikaan olemme toimittaneet OEM -käsittelyä sekä kotimaisille että ulkomaisille teltta- ja ruoanlaittolaitteille.


Toivotamme tervetulleiksi uudet ja vanhat asiakkaat kaikilta elämänaloilta ottamaan yhteyttä meihin tulevien liikesuhteiden ja molemminpuolisen menestyksen puolesta. Työskentelemme yhdessä asiakkaiden kanssa myös luottamuksellisen tuotteen ja asiakaskohtaisten palvelujen kehittämiseksi heidän tahdostaan. Jotkut tuotteet ovat CE, FDA, QM Sertifioitu. Tuotteitamme on myyty monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi -idässä, Japanissa jne. Vilpittömästi odotan yhteistyötä kanssasi lähitulevaisuudessa.