Ningbo Chanhone International Trading Co., Ltd. on ammattimainen kauppayhtiö, joka keskittyy luomaan yhden luukun palvelua ulkoilutuotteille. Tuotteemme kattavat ulkourheilun, retkeilyastiat, makuupussin, vaellussauvat, retkeilyteltan, ulkovalon, retkeilytuolin, retkeilyvarusteet, ulkoiluvälineet ja muut näkökohdat.


Korkea laatu, muodikas muotoilu, kohtuullinen hinta ja ammattitaitoinen palvelu ovat yrityksemme kilpailukyvyn ydin. Vuosien mittaan hellittämättömillä ponnisteluilla tuotteemme ovat laajalti tunnustettuja ja käyttäjien luottamia . Tuotteitamme on myyty monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi-idässä, Japanissa jne.


Pysyäksemme The Timesin trendissä ja parantaaksemme jatkuvasti palvelutietoisuuttamme vastaamaan jatkuvasti muuttuviin taloudellisiin ja sosiaalisiin tarpeisiin, kehitämme jatkuvasti yrityksemme tuotteita.


Toivotamme tervetulleeksi uudet ja vanhat asiakkaat kaikilta elämänaloilta ottamaan yhteyttä tuleviin liikesuhteisiin ja molemminpuoliseen menestykseen. Takaamme, että valintasi tuo sinulle parhaan tunteen.


Ningbo ChanHone Co., Ltd. on Outdoor-tuotteiden toimittaja, jolla on hyvin varustetut testaustilat ja vahva tekninen voima. Vuonna 2017 perustetulla tehdasalueella on yli 1000 neliömetriä tuotantoa, tutkimusta ja kehitystä sekä toimistotiloja, yli 50 työntekijää, tuotantolaitteet 20 sarjaa. Laaja valikoima, hyvä laatu, kohtuulliset hinnat ja tyylikäs muotoilu, tuotteemme mukaan lukien retkeily keittiövälineet, makuupussi, vaellussauvat, retkeilyteltta, ulkovalo, retkeilytuoli ja muut selviytymisvälineet.


Tuotteemme ovat laajalti tunnettuja ja käyttäjien luottamia, ja ne voivat vastata jatkuvasti muuttuviin taloudellisiin ja sosiaalisiin tarpeisiin. Samaan aikaan olemme tehneet OEM-käsittelyä sekä kotimaisille että ulkomaisille teltta- ja keittosarjabrändeille useiden vuosien ajan.


Toivotamme tervetulleiksi uudet ja vanhat asiakkaat kaikilta elämänaloilta ottamaan meihin yhteyttä tulevien liikesuhteiden ja molemminpuolisen menestyksen vuoksi. Työskentelemme myös yhdessä asiakkaiden kanssa kehittääksemme luottamuksellisia tuotteita ja asiakaskohtaisia ​​palveluita heidän tahdostaan. Jotkut tuotteet ovat CE, FDA, QM Sertifioitu. Tuotteitamme on myyty monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi-idässä, Japanissa jne. Odotan vilpittömästi yhteistyötä kanssanne lähitulevaisuudessa.