Telttailu

Ningbo ChanHone - Ammattimaiset retkeilyuunien valmistajat ja toimittajat Kiinassa jatkuvan koulutuksen ansiosta voimme pysyä alan trendien kärjessä ¼Œso voimme tarjota huippuluokan palveluja aina, kun tarvitset meitä.
Leirintähella voi laittaa hyllyn pois, kattilan pohjassa oleva kaari voi pitää kattilaa tukevasti ja se voidaan säilyttää kokonaan, kun sitä ei käytetä, mikä säästää tilaa. Voidaan käyttää erilaisia ​​kaasulähteitä, kuten pitkiä kaasusäiliön sovittimia, nestekaasusäiliön sovittimia ja GUT -kaasusäiliösovittimia. Teho voi nousta 4200 W: iin, helppo käyttää matkoilla.
Viemme retkeilyuunia yli 30 maahan. Olemme luoneet pitkän aikavälin hyvät suhteet yhteiseen edistymiseen. Vilpittömästi odottakaa, että liitätte kätenne kanssanne tulevaisuuden luomiseksi.
Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Telttailu valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Telttailu meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.