Teepee teltta

Ningbo ChanHone Co., Ltd. on yksi Kiinan johtavista valmistajista ja toimittajista. Teepeltateltallamme on laadun, eettisyyden ja palvelun maine.Yrityksellä on myös hyvä tiimi palvelemaan kaikkia asiakkaita.

Teepee -teltat sopivat parhaiten lapsille. Kangas on valmistettu 100% luonnollisesta ja myrkyttömästä. Teltatangot on valmistettu vahvasta mäntypuusta ilman kemiallisia hajuja ja haitallisia aineita. Sopii lapsille, helppo koota, lapset voivat leikkiä teltassa, sallien useita tunteja leikkiä, lukea ja katsella elokuvia erityisessä paikassa säännöllisesti. Verhoilla etuläppä voidaan sulkea kokonaan, mikä tarjoaa turvallisen henkilökohtaisen tilan lapsille ja kannustaa heitä itsenäistymään.
Teepee -teltoilla on kilpailukykyiset hinnat ja luotettavat toimituspalvelut.Tuotteitamme on myyty monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi -idässä, Japanissa jne. odotamme tulevan pitkäaikaiseksi kumppaniksesi.
Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Teepee teltta valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Teepee teltta meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.