Pop -teltta

Valmistajana ja toimittajana Kiinassa pop -up -telttaamme on myyty monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi -idässä, Japanissa jne.

Pop up -teltta on eräänlainen teltta, joka voidaan avata automaattisesti. Se on erilainen kuin perinteiset teltat. Useimmat ovat vapaa -ajan telttoja. Julkisen elämän tarpeet huomioon ottaen. Automaattisia telttoja käytetään pääasiassa perhejuhliin ja ystävien retkiin. Automaattisten telttojen mukavuuden vuoksi ei ole väkijoukkoa. Rajoitukset ovat nostaneet trendin nuorten keskuudessa.

pop -up -teltta on nopeasti avattava, helppo kuljettaa ja muodikas. Kaikki nämä ovat kommentteja ihmisiltä, ​​jotka omistavat automaattiset teltat, jotka tekevät myös perinteisistä telttoista osan vaikutuksesta. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, lähetä meille sähköpostia ja vastaamme sinulle pian.
Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Pop -teltta valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Pop -teltta meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.