Retkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloilla

Retkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloilla

Tällä Kiinassa valmistetulla Camping-keittoastiasetillä pannuilla ja kattiloilla sinun ei tarvitse huolehtia ulkokeittiön työkaluista. Voit valmistaa ravitsevia ja herkullisia aterioita ulkona, mikä on erittäin hyödyllistä terveydelle. Retkeilyastiasto on suunniteltu erityisesti piknikistä pitäville. Se kestää korkeita lämpötiloja, kulutusta ja on mukava puhdistaa. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön.

Tuotetiedot

MukautettuRetkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloillaKiinasta ChanHone valmistajat ja toimittajat

Olet tervetullut tulemaan tehtaallemme ostamaan viimeisintä myyntiä, alhaista hintaa ja korkealaatuista CHANHONE®Retkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloilla. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi.ChanhoneRetkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloilla.Johdanto

Parasta laatua myrkytöntä anodisoitua alumiinia CHANHONE®Retkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloilla.on välttämätön retkeilijöille. Tarttumattomilla retkeilyastioilla voit valmistaa herkullisia ruokia myös ulkoilun aikana. Taitettava kahva, jossa silikoniputken kansi suojaa palamiselta Kevyt ja taitettava muotoilu, kätevä Säilytys ja kuljettaminen minne tahansa matkustaaksesi . Se on pieni mutta käytännöllinen. Se on suunniteltu erityisesti retkeilyyn ja retkeilyyn. Toimintamme on keskittynyt brändistrategiaan. Asiakkaiden ilo on parasta mainontaamme. Tarjoamme myös OEM-yritystä halvimmalla hinnalla Kiinalle Ruoanlaittoastiasetit Kattilat ja pannut Non Stick Kitchen Camping Keittoastiasetit Keittopotti. Tervetuloa luomaan hyvin ja laajasti pysyvää liikeyritysvuorovaikutusta yrityksemme kanssa tuottaaksemme yhdessä loistavan potentiaalin. asiakkaiden ilo on ikuinen pyrkimyksemme! Alin hinta Kiinan paistinpannuille ja kattilille ja pannuille, korkea laatu, kohtuullinen hinta, oikea-aikaiset toimitukset sekä räätälöidyt ja räätälöidyt palvelut, jotka auttavat asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa onnistuneesti, yrityksemme on saanut kiitosta sekä koti- että ulkomaisilla markkinoilla. Ostajat ovat tervetulleita ottamaan yhteyttä meihin.


2. Chanhone Camping -keittoastioiden asetusparametri (erittely)

Tuotteen nimi

Camping Keittoastiasetti

Lähtöisin

Kiina, Zhejiang

Mallinumero

CH-GGS17

Käyttö

Puku 3-4 hengelle

Tuotteen nimi:

Ulkoruokailuvälineet

Paketti

oppo laukku, nylon laukku, värilaatikko

Materiaali

Anodisoitu alumiini; Ruostumaton teräs; PP

N.W

440 g

Pakkauksen määrä

12 settiä

CTN.paino

8 kg

CTN.size

46*32*37cm

Sisällys

1.pieni kulho φ 113*52mm 0,4L

2.pieni kattila φ 113*98mm 0,9L

3.iso kulho φ 126*61mm 0.6L

4.iso kattila φ 132*103mm 1,3L

Lisätarvikkeet

sieni * 1


3. ChanhoneRetkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloillaOminaisuus ja sovellus

Camping Keittoastiasetin edut ja tarpeet seuraavasti:
1. Valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, kulho ja lusikka on valmistettu elintarvikelaatuisesta materiaalista tarttumattomalla pinnoitteella, joka on helppo puhdistaa, myrkytön ja kestää korkeita lämpötiloja
2. Eristetty muovikahva suojaa sormia korkeilta lämpötiloilta, ruoanlaittovälineet ovat välttämättömiä pitkän matkan retkiä suunnitellessa.
3. Liesi ja kattilan kahva voidaan taittaa tilan säästämiseksi, ja kaikki keittiökoneen tavarat voidaan säilyttää yhdessä verkkopussissa kuljetuksen helpottamiseksi.
4.Sopii 3-4 hengelle täydellisillä lisävarusteilla, jotka ovat välttämättömiä retkeilyyn
5. Pienikokoinen ja kannettava, kaikki tämän keittiösarjan esineet voidaan säilyttää yhdessä verkkopussissa kätevää kuljetusta varten.
6. kokoontaitettavat kahvat kattilassa, pannulla ja 1 rkl. Ne voidaan taittaa tilan säästämiseksi. Se on erityisesti suunniteltu pienten asioiden siivoamiseen ja vie vähän tilaa, joten tuskin tunnet painoa selässäsi
7. Leirintäalueen pannusarjasta valmistaa herkullisia ruokia nopeasti ja tasaisesti, ja se sopii retkeilyyn, retkeilyyn, reppureissuun, piknikille ja muuhun ulkoiluun.


4. ChanhoneRetkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloillaYksityiskohdat

1.Kevyt ja kannettava
Camping Keittoastiasetti on valmistettu kokonaisuudessaan alumiinista ja sen paino on sama kuin matkapuhelimella. Se on erittäin kevyt ja voit ottaa sen mukaan milloin tahansa telttailemaan ulkona.
2, Taitettava kahva
Ruukku käyttää taitettavaa kahvaa, jonka kädensijassa on kumikerros liukumisen ja lämmöneristyksen estämiseksi.
3. Hieno kiillotusprosessi
Tämä retkeilyruukku on valmistettu alumiinista, ja kaksipuolinen kiillotusprosessi tekee ruukusta tasaisemman ja vahvemman.
4. Kannettava kangaspussi
Kangaspussilla, kannettava mukana.


5. ChanhoneRetkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloillaPätevyys

Camping Cookware SetCamping Cookware SetCamping Cookware SetCamping Cookware SetCamping Cookware Set


6. Toimitus, toimitus ja tarjoilu

Camping Cookware Set

Chanhoneon valmis tarjoamaan parasta laatuammeRetkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloillakaikille asiakkaille ympäri maailmaa.


24 tunnin yhteystiedot alla:

Puh: +86-574-87895312

Faksi: +86-574-87895205

Matkapuhelin: +86-15957484725

Sähköposti: admin@chanhone.com

Hot Tags: Retkeilyastiasetit pannuilla ja kattiloilla, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet