Autokattoinen tavaralaukkuteline

Autokattoinen tavaralaukkuteline

Chanhone's Car Roof Cargo Bag Carrier Rack on laite, jota käytetään kassilaukun tai muun telineen kiinnittämiseen ja kiinnittämiseen auton katolle. Yrityksellämme on riittävästi tarjontaa Kiinassa. Terveiset ovat aina tervetulleita!

TuotetiedotCar Roof Cargo Bag Carrier Rackin tehtävänä on tarjota lisäsäilytystilaa autonomistajille, jotta he voivat kätevästi kuljettaa enemmän matkatavaroita, varusteita tai muita tavaroita matkoilla tai ulkoiluun.


 

Chanhone Car Roof tavaralaukun kantotelineen ominaisuudetKiinnikkeet: Tämä kantoteline on valmistettu tukevasta materiaalista, ja se pystyy kiinnittämään ja tukemaan kassilaukun tai muun kantolaukun. Ne on suunniteltu asennettaviksi auton kattotelineeseen tai kiskoihin ja ne on kiinnitetty turvallisesti varmistamaan tavaroiden turvallisuus ja vakaus ajon aikana.

Lisää säilytystilaa: Kattolaukkuteline voi tarjota autonomistajille lisää säilytystilaa, jolloin he voivat kuljettaa enemmän matkatavaroita, varusteita tai muita tarpeita. Näin omistajat voivat helposti laajentaa tavaravalikoimaa, jota he voivat kuljettaa mukana matkustaessaan, telttaillessa tai ulkoiluun.

Monipuolisuus: Car Roof Cargo Bag Carrier Rack on suunniteltu monikäyttöiseksi tai säädettäväksi sopimaan erilaisiin matkalaukkuihin tai -telineisiin. Niissä voi olla säädettävät kiinnityskohdat, taitettava muotoilu tai ominaisuuksia, joihin mahtuu erikokoisia kasseja.

Helppo asentaa: Katon tavarateline on helppo asentaa ja irrottaa, ja se voidaan mukauttaa monenlaisiin ajoneuvoihin, mikä tarjoaa kätevän asennusprosessin.Vedenpitävä PVC-kangas - kestää kevyttä sadetta, lunta, aurinkoa ja tuulta

Vedenpitävä vetoketju - Ei vuotoa vetoketjun hampaiden läpi. Vedenpitävä vetoketjumme levennetyllä vetoketjuläpällä pitää veden poissa

Suuri kapasiteetti - 15 kuutiojalkaa suuri kapasiteetti, mahtuu 4-6 keskikokoista matkalaukkua, makuupussia jne.

Liukumaton matto - Suojaa autosi kansi ilman naarmuja ja auta vakauttamaan kantolaukkua Ihanteellinen joululahja - PAKOSTA OSTA -lahja perheelle ja ystäville

 

【Suuri säilytystila】 KRODIM auton katolla oleva tavarateline on suunniteltu yksinomaan lisäämään rajoitettua auton säilytystilaa, sillä 15 kuutiojalkaa 44" (P) X 34" (L) X 17" (K) katolla oleva tavaralaukku mahtuu matkatarpeisiisi, mukaan lukien matkalaukut, teltat, koululaukut ja lastenvaunut jne. Valmiina maastoajoon epäröimättä.

【Yleinen yhteensopivuus】 Katolla oleva auton tavarateline, joka sopii VAIN kaikenlaisiin SEDAN-/maastoautoihin/kuorma-autoihin/mini-pakettiautoihin, joissa on korotettu sivutanko/ristipalkki/kattokori. Lisää ostoskoriin ja osta luottavaisin mielin. Yllätä perheesi ja ystäväsi tällä joululahjalla. Aloita lomamatkasi nyt!

【Heavy Duty Material】 Auton katolla oleva tavarateline on valmistettu erittäin lujasta PVC-kankaasta, jossa on vedenpitävä vetoketju, kestävä ja kestää vuosia, pitäen tavarasi kuivina kaikissa sääolosuhteissa, kuten tuulessa, auringossa, sateessa, lumi, ihanteellinen matkustamiseen ja ulkoilmaseikkailuihin.

【Turvallisin muotoilu】 Koska turvallisuus on aina etusijalla, sen mukana tulee ilmainen liukastumisenestomatto ja 8 vahvistettua hihnaa, jotka vakauttavat tavaralaukun. Sinun ei tarvitse pelätä, että matkatavarasi lentävät katolta ja vahingoittavat ihmisiä kiipeäessä tai kuoppaisissa tieolosuhteissa. Nauti seikkailumatkastasi rennosti.

【Helppo asentaa】 Tämä autoteline voidaan asentaa katolle nopeasti muutamassa minuutissa (katso kuva ja ohjeet alla mainitulla tavalla); se voidaan myös taittaa säilytyspussin sisään, kun sitä ei käytetä.

 

Miten asentaa

1. Aseta liukastumisenestomatto ajoneuvon katon päälle

2. Aseta tyhjä kattopussi luistamattomalle matolle

3. Täytä tavarat kattopussin sisällä

4. Säädä kattotelineen hihnat ja kiristä se kantokassin kiinnittämiseksi


Paketti sisältää:

1 x kattokassi

1 x PVC-säilytyspussi

1 x liukumaton matto

Car Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo Carrier

Car Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo Carrier

Hot Tags: Autokaton tavaralaukun kantoteline, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet