Auton kattolaukun rahtikuljetin

Auton kattolaukun rahtikuljetin

Kiinassa valmistettu korkealaatuinen CHANHONE® Car kattokassi tavarateline on älykäs ratkaisu auton rajallisen tilan lisäämiseen. Autokattolaukku sopii kaikille, varsinkin usein matkustaville, kuten perhelomille, joululomalle ja yritysmatkoille.

Tuotetiedot

Ulkokäyttöön tarkoitettu PVC-auton kattolaukku

Chanhone Car Roof Bag Carrier

Chanhone on Kiinan johtava Car Roof Bag Cargo Carrier -kuljettimen valmistaja, toimittaja ja viejä. Noudattamalla tuotteiden täydellistä laatua, jotta monet asiakkaat ovat tyytyväisiä oikeaan hintaan CHANHONE® Car Roof Bag Carrier -kuljettimeemme. Äärimmäinen muotoilu, laadukkaat raaka-aineet, korkea suorituskyky ja kilpailukykyinen hinta ovat mitä jokainen asiakas haluaa, ja sitä voimme myös tarjota sinulle. Tietenkin olennaista on myös täydellinen huoltopalvelumme. Jos olet kiinnostunut Car Roof Bag Cargo Carrier -palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä nyt, vastaamme sinulle ajoissa!

KRODIM-auton tavarateline kattolaukku on älykäs ratkaisu auton rajallisen tilan lisäämiseen. Autokattolaukku sopii kaikille, varsinkin usein matkustaville, kuten perhelomille, joululomalle ja yritysmatkoille. Se on käytännöllinen vempain, joka tekee matkastasi mukavampaa ja nautinnollisempaa. Vie tavaralaukku puistoon, rannalle, urheilukentälle tai mihin tahansa säilytyspaikkaan, toimii KAIKISSA telineautoissa, sopii autoihin, pakettiautoihin, maastoautoihin jne.

 

Chanhone-auton kattolaukun tavaratelineen ominaisuudet

Vedenpitävä PVC-kangas - kestää kevyttä sadetta, lunta, aurinkoa ja tuulta

Vedenpitävä vetoketju - Ei vuotoa vetoketjun hampaiden läpi. Vedenpitävä vetoketjumme levennetyllä vetoketjuläpällä pitää veden poissa

Suuri kapasiteetti - 15 kuutiojalkaa suuri kapasiteetti, mahtuu 4-6 keskikokoista matkalaukkua, makuupussia jne.

Liukumaton matto - Suojaa autosi kansi ilman naarmuja ja auta vakauttamaan kantolaukkua Ihanteellinen joululahja - PAKOSTA OSTA -lahja perheelle ja ystäville

 

【Suuri säilytystila】 KRODIM auton katolla oleva tavarateline on suunniteltu yksinomaan lisäämään rajoitettua auton säilytystilaa, sillä 15 kuutiojalkaa 44" (P) X 34" (L) X 17" (K) katolla oleva tavaralaukku mahtuu matkatarpeisiisi, mukaan lukien matkalaukut, teltat, koululaukut ja lastenvaunut jne. Valmiina maastoajoon epäröimättä.

【Yleinen yhteensopivuus】 Katolla oleva auton tavarateline, joka sopii VAIN kaikenlaisiin SEDAN-/maastoautoihin/kuorma-autoihin/mini-pakettiautoihin, joissa on korotettu sivutanko/ristipalkki/kattokori. Lisää ostoskoriin ja osta luottavaisin mielin. Yllätä perheesi ja ystäväsi tällä joululahjalla. Aloita lomamatkasi nyt!

【Heavy Duty Material】 Auton katolla oleva tavarateline on valmistettu erittäin lujasta PVC-kankaasta, jossa on vedenpitävä vetoketju, kestävä ja kestää vuosia, pitäen tavarasi kuivina kaikissa sääolosuhteissa, kuten tuulessa, auringossa, sateessa, lumi, ihanteellinen matkustamiseen ja ulkoilmaseikkailuihin.

【Turvallisin muotoilu】 Koska turvallisuus on aina etusijalla, sen mukana tulee ilmainen liukastumisenestomatto ja 8 vahvistettua hihnaa, jotka vakauttavat tavaralaukun. Sinun ei tarvitse pelätä, että matkatavarasi lentävät katolta ja vahingoittavat ihmisiä kiipeäessä tai kuoppaisissa tieolosuhteissa. Nauti seikkailumatkastasi rennosti.

【Helppo asentaa】 Tämä autoteline voidaan asentaa katolle nopeasti muutamassa minuutissa (katso kuva ja ohjeet alla mainitulla tavalla); se voidaan myös taittaa säilytyspussin sisään, kun sitä ei käytetä.

 

Miten asentaa

1. Aseta liukastumisenestomatto ajoneuvon katon päälle

2. Aseta tyhjä kattopussi luistamattomalle matolle

3. Täytä tavarat kattopussin sisällä

4. Säädä kattotelineen hihnat ja kiristä se kantokassin kiinnittämiseksi


Paketti sisältää:

1 x kattokassi

1 x PVC-säilytyspussi

1 x liukumaton matto

Car Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo Carrier

Car Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo CarrierCar Roof Bag Cargo Carrier

Hot Tags: Ulkokäyttöön tarkoitettu PVC-auton kattolaukku, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin, auton kattokassin rahtikuljetus

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet