Vedenpitävä auton kattolaukku

Vedenpitävä auton kattolaukku

Korkealaatuinen CHANHONE® vedenpitävä auton kattolaukku-Materiaali on valmistettu raskaasta PVC:stä, joka ei ole vain 100 % vedenpitävä, vaan myös suojaa matkalaukkuasi muissa huonoissa sääolosuhteissa, kuten kovassa tuulessa ja lumessa. Liukumaton tyyny - Erikoismuotoiluhihna Liukumisen estämiseksi tee kattolaukusta vakaa ja suojaa autoasi. Suuri kapasiteetti ja helppo asentaa.

Tuotetiedot

Chanhone vedenpitävä auton kattolaukku

Ammattimaisena korkealaatuisena CHANHONE® Waterproof Car Roof Bag -valmistajana voit olla varma, että ostat langattomat kannettavat vesilangat oikeaan hintaan tehtaaltamme, ja tarjoamme sinulle parhaan myynnin jälkeisen palvelun ja oikea-aikaisen toimituksen.

Laadukkaat materiaalit - Materiaali on valmistettu raskaasta PVC:stä, joka ei ole vain 100 % vedenpitävä, vaan myös suojaa matkatavaraasi muissa huonoissa sääolosuhteissa, kuten voimakkaassa tuulessa ja lumessa. Liukumaton tyyny - Erityinen muotoiluhihna liukumisen estämiseksi, tee kattolaukku vakaa, samalla kun suojaat autoasi. Suuri kapasiteetti ja helppo asentaa.

 

Chanhone vedenpitävän auton kattolaukun tiedot:

Tuotteen nimi: Car Roof Bag & Cargo Rooftop Carrier

Tilavuus (L):>=500L

Alkuperäpaikka: Kiina

Mallinumero: CH-003CRB

Materiaali: PVC

Koko: 44"Px 34"L x 17"K tai räätälöity

Materiaali: polyesteri, nylon, kangas, puuvilla...

Logo: Räätälöity

OEM/ODM: Tuki

Käyttökohde: Autokaton kantolaukku

Sertifikaatit: BSCI, ISO9001

Toimitusaika: 30-35 päivää

 

Paketti sisältää:
1 x kattokassi
1 x PVC-säilytyspussi
1 x liukumaton matto

Waterproof Car Roof Bag

Waterproof Car Roof BagWaterproof Car Roof BagWaterproof Car Roof BagWaterproof Car Roof BagWaterproof Car Roof BagWaterproof Car Roof Bag
Hot Tags: Vedenpitävä auton kattolaukku, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet