Kokoontaittuva katos retkeilymatkoille

Kokoontaittuva katos retkeilymatkoille

Chanhone Internationalin kokoontaittuva katos Camping Travelille on retkeilymatkoille suunniteltu taitettava katos, joka tarjoaa perussuojan ja mukavuutta ulkoiluun ja retkeilytarpeisiin.

Tuotetiedot

Camping Travelin kokoontaitettavan suojan tärkeimmät ominaisuudet ovat:

Taitettava muotoilu: Teltta käyttää taitettavaa rakennetta helpon siirrettävyyden ja säilytyksen vuoksi. Mahdollisuus purkaa ja taittaa nopeasti, joten se on helppo kuljettaa matkan aikana.

Perussuojatoiminto: Tarjoaa perussuojan tuulelta ja sateelta suojellakseen leiriläisiä epäsuotuisilta sääolosuhteilta.

Soveltuu retkeilyyn: Suunniteltu retkeilyyn ja matkustamiseen, joten leiriläiset voivat nauttia kannettavasta suojasta ja lepopaikasta liikkeellä ollessaan.

Kevyt ja kannettava: Kevyt ja pieni koko, sopii reppureppuihin tai aktiviteetteihin, jotka vaativat toistuvaa leirintäpaikan vaihtoa.

Kokoontaittuva telttakatos soveltuu retkeilijöille, jotka tarvitsevat perussuojaa matkansa aikana. Vaikka se ei ehkä tarjoa isomman teltan ylellisiä mukavuuksia, sen siirrettävyys ja nopea pystytys tekevät siitä ihanteellisen leirintämatkoille.


Chanhonen kokoontaittuva katos retkeilykohteisiin

1. Telttatyyppi: 2-3 henkilöä
2.Koko: 215*(215+70)*130cm
3. Teltan rakenne: Kaksikerroksinen teltta
4. Napamateriaali: Alumiinitangot
5. Kangas: 190T polyesteri
6. Pohjan materiaali: Oxford
7. Väri: Sininen
8. Paino: 2800 (g)
9. Tilarakenne: yksi makuuhuone
10. Vedenpitävyyskerroin: 2000mm-3000mm
11. Sovellettava skenaario: vuorikiipeily, kalastus, vedenpitävä, ultrakevyt, tuulenpitävä, kylmä, erämaassa selviytyminen, seikkailu, piknik.Hyväksytäänkö mukauttaminen

hyväksyäPakkaus

1. Toimituskyky: 10000 kpl / kpl vuodessa
2. Port: Ningbo, Shanghai tai muu satama neuvoteltavissa
3. pakkauskoko: 45 * 30 * 50 cm
4. Pakkausmäärä: 6 kpl / laatikko
5. Pakkauksen bruttopaino: 18 kg
6. Pakkaustiedot:
1kpl Oxford-kankaisessa kantolaukussa, 6kpl laatikossa.

Chanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentChanhone Folding Tent for Traveling Camping TentHot Tags: Kokoontaittuva katos retkeilymatkoille, valmistajille, toimittajille, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet