Mummy makuupussi

Mummy makuupussi

Muumion makuupussi johtuu siitä, että sen muoto on hyvin yhdenmukainen kehon muodon kanssa, hartiat ovat leveät ja sitten alaspäin supistuvat vähitellen, kunnes jalkojen asento kutistuu. Mummy -makuupussi, jossa on huppu, voi tehokkaasti estää kylmän tuulen ja kylmän ilman ja varmistaa suurelta osin lämmön makuupussin sisällä.

Tuotetiedot

1.Tuotteen esittely

Mummy -makuupussi on kevyt, untuva on pehmeää, mutta lämmintä.
Untuva on erittäin pehmeää ja kevyttä. Alas ja alas on pieni rako, mikä tekee makuupussin ilmankierto huonoksi. Se voi muodostaa eristekerroksen, joka on eristetty ulkopuolelta, joten kylmää ulkoilmaa ei ole helppo päästä sisälle eikä lämmintä sisäilmaa ole helppo päästä ulos, joten lämpötila voidaan pitää yllä.
Käytä kansainvälisesti tunnetun brändin vetoketjua.
Kestävä taftikuori, joka kestää vuosien tiukan käytön.
Käytä vedenpitävää kangasta, kevyt sade ei ole ongelma, tietenkin, ei ole suositeltavaa kastua sateella.
Jalkalaatikon innovatiivinen muotoilu-pohjalaatikko on holvattu, joten sinulla on vielä enemmän jalkoja.
Lisätty eristys makuupussin pohjassa pitää jalat lämpiminä.


2.Tuotteen parametri (eritelmä)

Tuote nro.

CH-SD09

Koko

Koko 215x78x55cm

Ulkoinen kerros

320T nylon

Sisäkerros

320T polyesteri pongee

Täyte

1600 g DUCK DOWN

Pakkaus

10kpl/ctn

Väri

Sininen, ruusu, musta tai OEM

Yksikköpaino

1600 g

Kartongin mittaus

Koko 50 x 40 x 90 cm

Lämpötila -arvio

-25â "ƒ-15â" ƒ-0â "ƒ

Käyttö

Telttailu, piknik, matka, vaellus


3.Tuotteen ominaisuus ja sovellus

Mummy -makuupussin edut ja välttämättömyys seuraavasti:
1 Pidä lämpimänä: Mummy -makuupussi pitää ihmiset lämpiminä viiden sekunnin sisällä, lämpimämpänä kuin alan kuuma säilytystaso.
2 eristävää suorituskykyä: untuvaeristysmateriaalista valmistettu makuupussi on kevyt, lämmin, kokoonpuristuva. Siinä ei ole untuvamateriaalien haittoja, kuten se, että se ei toimi kastuessaan.
3 painoa kevyt: eristemateriaali voi täyttää makuupussin tuodakseen sinulle luokkansa parhaan painon ja lämpimän ylläpitotason. Olemme käärineet hybridieristemateriaalin tinkimättömään, kevyeen, repäisynkestävään suojaan täydentääkseen erittäin kevyen makuupussin!
4 vedenpitävää vedenpitävää ja hengittävää: makuupussi on vedenpitävä ja hengittävä, ja siinä on 400t repimistä ja vettä hylkivä kangas. Se on kaste- ja kosteudenkestävä. Vesi vain valuu pussista pitäen sen täysin lämpimänä ja pörröisenä!
5 "yksilinjainen sauma: makuupussissa on yksilinjainen sauma, joten höyheniä ei ole helppo siirtää, mikä varmistaa, että makuupussi on lämmin koko yön. Se sopii parhaiten ulkokäyttöön.
6.Sopii: vuorikiipeilyyn, sotilaskoulutukseen, telttailuun, lounastauolle jne.


4. Tuotetiedot

1. ainutlaatuinen lanka kutominen suunnittelu tekee untuva ei ole helppo siirtää, varmistaa, että muumio makuupussi pysyy lämpimänä koko yön, se sopii paremmin ulkokäyttöön.
2. Split täyttö ankka alas tekniikka, 1500g suuri täyttömäärä, tämä makuupussi on erittäin paksu avaamisen jälkeen. erinomainen kylmäkestävyys ja lämmön pitäminen, se on viisas valinta retkeilyyn
3. Kaksikerroksinen tarrakiinnitys, yksi positiivinen ja yksi negatiivinen, voi tehokkaammin estää eri voimien aiheuttaman vahingossa tapahtuvan avaamisen. Liima ja luja, tuulenpitävä on tehokkaampi.
4.Valitut korkealaatuiset vetoketjut, vahvat ja kestävät, sileät käyttää, ei jumissa ja erinomainen tuulenpitävä vaikutus.
5. tuulenpitävä pääntie, jossa joustava solki ja säädettävä koko. Kaula -aukon kokoa voidaan säätää lämmityksen ja jäähdytyksen tarpeiden mukaan humanisoidulla suunnittelulla.
6. ripustussilmukka häntä. Vaikeissa olosuhteissa Mummy -makuupussi voidaan kuivata helposti ripustamalla se kevyesti.


5. tuotteen pätevyys


6.Toimitus, toimitus ja tarjoilu


7. FAQ

1. keitä me olemme?
Toimimme Zhejiangissa, Kiinassa, vuodesta 2021 alkaen, myymme Pohjois -Amerikkaan (35,00%), Itä -Eurooppaan (18,00%), Etelä -Amerikkaan (15,00%), Länsi -Eurooppaan (13,00%), Kaakkois -Aasiaan (8,00%), Pohjois -Eurooppaan ( 5,00%), Afrikka (3,00%), Etelä -Eurooppa (3,00%). Toimistossamme on yhteensä noin 11-50 henkilöä.
2.Mikä on toimitusaika tämän kevyen alumiinisen vaellusauvan maksamisen jälkeen?
Normaalisti toimitusaika on 2-10 päivää näytteelle ja 20-40 päivää massatuotannolle;
3. miten voimme taata laadun?
Aina esituotanto ennen massatuotantoa;
Aina lopullinen tarkastus ennen lähetystä;
4. mitä voit ostaa meiltä?
teltta, ilmatyyny, makuupussi, ruoanlaitto ulkona, retkeilylyhty
5. miksi sinun pitäisi ostaa meiltä, ​​älä muilta toimittajilta?
Yrityksellämme on ammattitaitoinen suunnittelu- ja tuotantotiimi, ja päivitämme tuotteita jatkuvasti uusimpien sosiaalisten tarpeiden mukaan.
6. mitä palveluita voimme tarjota?
Hyväksytyt toimitusehdot: FOBï ›
Hyväksytty maksuvaluutta: USD, EUR;
Hyväksytty maksutapa: T/T, L/C, D/P D/A, Käteinen;
Kieli: Englanti, Kiina, Japani, Saksa
Hot Tags: Muumio makuupussi, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet