Untuvamakuupussi

Untuvamakuupussi

Untuvamakuupussimme on eri painoinen, sopii lähes kaikkina vuodenaikoina. Voi käyttää joustavaa hihnan muotoilua säätämiseen kylmänä, pohjavetoketjun muotoilu voi auttaa jalkojasi vapaana, kun olet kuuma, voi parantaa ilmanläpäisevyyttä, sopeutua haluamaasi. Kesätyyppinen mukavuuslämpötila yli 25 â "ƒ, kevään ja syksyn tyyppinen mukavuuslämpötila noin 10 â" ƒ ~ 20 â "ƒ, talvityyppinen mukavuuslämpötila noin 0 ~ 5 â" ƒ ~ 10 â "ƒ.

Tuotetiedot

1.Tuotteen esittely

Tämä untuvamakuupussi on erittäin kevyt kannettava, pieni tallennuskapasiteetti, helppo huoltaa ja vedenpitävä muotoilu. Vetoketju ykk. Korkealaatuinen 20D-nailon, jota käytetään kankaissa ja vuorausmateriaaleissa, tarpeeksi paksummalle valkoiselle ankan bassoille, voi lämmittää alle 18 astetta ulkona.


2.Tuotteen parametri (eritelmä)

Tuotteen nimi

Untuvamakuupussi

Tuote nro.

CH-SD07

Koko

Koko 215x78x55cm

Ulkoinen kerros

400T 20D nylon

Sisäkerros

400T 20D nylon

Täyte

1000 g DUCK DOWN

Pakkaus

10kpl/ctn

Väri

Sininen tai OEM

Yksikköpaino

1600 g

Kartongin mittaus

Koko 45 x 40 x 80 cm

Lämpötila -arvio

-25â "ƒ-15â" ƒ-0â "ƒ

Käyttö

Telttailu, piknik, matka, vaellus


3.Tuotteen ominaisuus ja sovellus

Untuvamakuupussin edut ja välttämättömyys seuraavasti:
1 Pidä lämpimänä: Untuvamakuupussi pitää ihmiset lämpiminä viiden sekunnin sisällä, lämpimämpänä kuin alan kuuma säilytystaso.
2 eristävää suorituskykyä: untuvaeristysmateriaalista valmistettu makuupussi on kevyt, lämmin, kokoonpuristuva. Siinä ei ole untuvamateriaalien haittoja, kuten se, että se ei toimi kastuessaan.
3 painoa kevyt: eristemateriaali voi täyttää makuupussin tuodakseen sinulle luokkansa parhaan painon ja lämpimän ylläpitotason. Olemme käärineet hybridieristemateriaalin tinkimättömään, kevyeen, repäisynkestävään suojaan täydentääkseen erittäin kevyen makuupussin!
4 vedenpitävää vedenpitävää ja hengittävää: makuupussi on vedenpitävä ja hengittävä, ja siinä on 400t repimistä ja vettä hylkivä kangas. Se on kaste- ja kosteudenkestävä. Vesi vain valuu pussista pitäen sen täysin lämpimänä ja pörröisenä!
5 "yksilinjainen sauma: makuupussissa on yksilinjainen sauma, joten höyheniä ei ole helppo siirtää, mikä varmistaa, että makuupussi on lämmin koko yön. Se sopii parhaiten ulkokäyttöön.
6.Sopii: vuorikiipeilyyn, sotilaskoulutukseen, telttailuun, lounastauolle jne.
7. hyväksyy vedenpitävän, hengittävän ja erittäin kevyen kankaan.
8. Kaksipuolinen vetoketju, helppo käyttää.
9. Tarpeeksi vetoketju suljettuna täysin suojaamattomilla kerroksillamme vetoketjun molemmilla puolilla.
10. Kannettava, kokoontaitettava ja joustava.


4. Tuotetiedot

1. ainutlaatuinen lanka kutominen suunnittelu tekee untuva ei ole helppo siirtää, varmistaa, että untuvamakuupussi pysyy lämpimänä koko yön, se sopii paremmin ulkokäyttöön.
2. Split täyttö ankka alas tekniikka, 1500g suuri täyttömäärä, tämä makuupussi on erittäin paksu avaamisen jälkeen. erinomainen kylmäkestävyys ja lämmön pitäminen, se on viisas valinta retkeilyyn
3. Kaksikerroksinen tarrakiinnitys, yksi positiivinen ja yksi negatiivinen, voi tehokkaammin estää eri voimien aiheuttaman vahingossa tapahtuvan avaamisen. Liima ja luja, tuulenpitävä on tehokkaampi.
4.Valitut korkealaatuiset vetoketjut, vahvat ja kestävät, sileät käyttää, ei jumissa ja erinomainen tuulenpitävä vaikutus.
5. tuulenpitävä pääntie, jossa joustava solki ja säädettävä koko. Kaula -aukon kokoa voidaan säätää lämmityksen ja jäähdytyksen tarpeiden mukaan humanisoidulla suunnittelulla.
6. ripustussilmukan muotoilu hännässä. Vaativissa olosuhteissa untuvamakuupussi voidaan kuivata helposti ripustamalla se kevyesti.


5. tuotteen pätevyys


6.Toimitus, toimitus ja tarjoilu


7. FAQ

1. keitä me olemme?
Toimimme Zhejiangissa, Kiinassa, vuodesta 2021 alkaen, myymme Pohjois -Amerikkaan (35,00%), Itä -Eurooppaan (18,00%), Etelä -Amerikkaan (15,00%), Länsi -Eurooppaan (13,00%), Kaakkois -Aasiaan (8,00%), Pohjois -Eurooppaan ( 5,00%), Afrikka (3,00%), Etelä -Eurooppa (3,00%). Toimistossamme on yhteensä noin 11-50 henkilöä.
2.Mikä on toimitusaika tämän kevyen alumiinisen vaellusauvan maksamisen jälkeen?
Normaalisti toimitusaika on 2-10 päivää näytteelle ja 20-40 päivää massatuotannolle;
3. miten voimme taata laadun?
Aina esituotanto ennen massatuotantoa;
Aina lopullinen tarkastus ennen lähetystä;
4. mitä voit ostaa meiltä?
teltta, ilmatyyny, makuupussi, ruoanlaitto ulkona, retkeilylyhty
5. miksi sinun pitäisi ostaa meiltä, ​​älä muilta toimittajilta?
Yrityksellämme on ammattitaitoinen suunnittelu- ja tuotantotiimi ja päivitämme tuotteita jatkuvasti uusimpien sosiaalisten tarpeiden mukaan.
6. mitä palveluita voimme tarjota?
Hyväksytyt toimitusehdot: FOBï ›
Hyväksytty maksuvaluutta: USD, EUR;
Hyväksytty maksutapa: T/T, L/C, D/P D/A, Käteinen;
Kieli: Englanti, Kiina, Japani, Saksa
Hot Tags: Untuvamakuupussi, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet