Glamping teltan kupoli 4m 5m 6m 7m 8m

Glamping teltan kupoli 4m 5m 6m 7m 8m

Voit olla varma, että ostat ChanHone Glamping -teltan kupolin 4m 5m 6m 7m 8m tehtaaltamme. Korkeat vaatimukset, jotka olemme asettaneet perustamisestamme lähtien ja joita olemme ylläpitäneet tähän päivään asti, ovat ansainneet meille vankan maineen ja auttaneet meitä houkuttelemaan suuren määrän uusia asiakkaita ja kykyjä. Glamping-teltan kupolisarja tarjoaa erilaisia ​​kokoja, joiden halkaisija on 4-8 metriä , joka tarjoaa erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja. Nämä erottuva kupolin muotoiset teltat ovat suosittuja ylellisten retkeilyelämysten tuottamisessa, ja ne tarjoavat eksklusiivisia ja viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja ulkoilman keskellä.

Tuotetiedot

Ammattimaisena valmistajana haluamme tarjota sinulle ChanHoneGlamping teltan kupoli 4m 5m 6m 7m 8m. Glamping-teltan kupolisarjaa on saatavana eri kokoisina halkaisijaltaan 4 metristä 8 metriin, mikä tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot erilaisiin majoitustarpeisiin. Näitä kupolin muotoisia telttoja käytetään yleisesti lumoaviin retkeilyelämyksiin, ja ne tarjoavat ainutlaatuisia ja mukavia majoitusratkaisuja ulkotiloihin. 4 m Glamping Teltan kupoli: Tämä pienempi teltta tarjoaa kodikkaan ja intiimin tilan, joka sopii pienemmälle ryhmälle, täydellinen romanttiselle lomalle tai pienelle perheelle.5 m Glamping Telttakupu: Hieman suurempi, 5 metrin teltta tarjoaa enemmän tilaa, johon mahtuu mukavasti keskikokoinen ryhmä tai pieni perhe säilyttäen samalla kodikkaan tunnelman.6m Glamping Teltan kupoli: Halkaisijaltaan 6 metriä, tämä teltta tarjoaa enemmän tilaa ja monipuolisuutta, ja se sopii suuremmille ryhmille tai perheille, jotka etsivät mukavaa glamping-kokemusta .7 m Glamping Telttakupu: Halkaisijaltaan 7 metrin teltta tarjoaa entistä tilavampaa tilaa, ihanteellinen isompien ryhmien majoittamiseen tai niille, jotka haluavat tilavampia luksustelttavaihtoehtoja.8 m Glamping Telttakupu: Halkaisijaltaan 8 metrin teltta tarjoaa runsaasti tilaa ja mukavuutta , sopii isompien kokoontumisten isännöimiseen tai yksilöille ja ryhmille, jotka etsivät runsaasti tilaa ylelliselle retkeilykokemukselle.

NämäGlamping teltan kupoli 4m 5m 6m 7m 8mtunnetaan ainutlaatuisesta suunnittelustaan, kestävyydestään ja mukavuudestaan, mikä tarjoaa korkealuokkaisen retkeilykokemuksen samalla kun olet lähellä luontoa. Niitä voidaan räätälöidä erilaisilla mukavuuksilla, kalusteilla ja sisustusmalleilla luodakseen ylellisen ja mukavan ympäristön glampereille.

Koko

Halkaisija: 7m

Katon korkeus: 4,2 m

Kerrosala: 38,47 m²

 

Teräskehys

Rakenteen rungon materiaali: Teräs Q235

Rakennekehyksen viimeistely: Puuteriviimeistely, huippuluokan ja tyylikäs

Putken halkaisija: Q25 * 1,5 mm

Liitospultit: M10

Rakennepohjalevyt: 15 kpl

 

PVC-materiaalin erittely

PVC-materiaali: Kaksipuolinen PVC-pinnoitettu polyesterikangas

PVC:n paino: 650 g/m² (läpinäkymätön) 、850 g/m² (läpinäkymätön)

Sertifikaatit : teltan pvc-suojat täyttävät täysin palonestostandardit B1 (Kiina), M2 (Ranska), DIN4102/B1 (Saksa) ja NFP92503 (USA)

 

Pakkauksen paino ja pisin osa

Rakenne Rungon materiaali: 275 kg

PVC-peittoalue: 85 kg

Pisin osa: 1,8M

 

Turvallisuustiedot

Tuulikuormitus: 100 km/h (0,5 KN/m²)

Lumikuorma: 20 kg/m²

 

Kokoamis-/purkamisaika

Kokoamisaika: 4 tuntia / 4 henkilöä

Purkamisaika: 1 tuntia / 3 henkilöä

Työkalu: tikkaat, rakennustelineet, sähköavain jne

 

Sisäänkäynnit/ovet/aukot/ikkuna

Tämä teltta, joka on räätälöitävissä yhdellä sisäänkäynnillä, leveys 2,2 metriä ja korkeus 1,8 metriä, tarjoaa monipuolisen asennuksen. Se sisältää valinnan joko yhden vetoketjullisen oven välillä joko valkoisena tai läpinäkyvänä, sekä yksisiipiisen lasioven, jonka koko on 1 m x 2 m. Ilmanvaihtoa varten Glamping-telttakupoli 4m 5m 6m 7m 8m on varustettu tuuletusikkunoilla ja lisämukavuuksia, kuten ilmastointilaitteita tai lämmittimiä, voidaan toimittaa tarpeen mukaan. Lisäksi pyynnöstä on saatavilla pyöreitä tai kolmion muotoisia läpinäkyviä kalvoikkunoita, jotka parantavat teltan esteettistä vetovoimaa ja toimivuutta.


 
Hot Tags: Glamping teltan kupoli 4m 5m 6m 7m 8m, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet