3m 4m 5m 6m kupoliteltta

3m 4m 5m 6m kupoliteltta

Olet tervetullut tulemaan tehtaallemme ostamaan viimeisintä myyntiä, alhainen hinta ja korkealaatuinen ChanHone 3m 4m 5m 6m Dome teltta. Tuotteet viittaavat erikokoisiin telttoihin, jotka on luokiteltu halkaisijan tai leveyden mukaan. Näitä kupolitelttoja käytetään yleisesti retkeilyyn, ulkotapahtumiin tai tilapäisiin suojatarkoituksiin.

Tuotetiedot

Voit olla varma, että ostat meiltä räätälöidyn ChanHone 3m 4m 5m 6m Dome-teltan. 3 m kupoliteltta: Tämän teltan halkaisija on tyypillisesti 3 metriä, ja se tarjoaa suhteellisen kompaktin suojan, joka sopii pienelle ihmisryhmälle, yleensä noin 2-4 henkilölle, riippuen tietystä suunnittelusta ja asettelusta. 4 m kupoliteltta: Halkaisijaltaan 4 metrin teltta tarjoaa hieman enemmän tilaa verrattuna 3 metrin versioon. Siihen mahtuu mukavasti hieman suurempi joukko ihmisiä, 4-6 henkilöä riippuen teltan suunnittelusta ja kokoonpanosta.5 m kupoliteltta: 5 m kupoliteltta tarjoaa entistä enemmän tilaa ja sopii suuremmallekin ryhmälle. Se tarjoaa yleensä tarpeeksi tilaa 6-8 henkilölle, joten se soveltuu perheiden retkeilyyn tai pieniin kokoontumisiin.6 m Dome Teltta: Tämä 3 m 4 m 5 m 6 m kupoliteltta, jonka halkaisija on 6 metriä, tarjoaa runsaasti tilaa ja sopii suuremmille ryhmille tai Tapahtumat. Teltan suunnittelusta ja pohjaratkaisusta riippuen siihen mahtuu mukavasti noin 8-10 henkilöä.

3m 4m 5m 6m Dome-teltat tunnetaan tukevasta rakenteestaan, helppokäyttöisyydestään ja kyvystään kestää erilaisia ​​sääolosuhteita. Niitä pidetään usein parempana kompaktiuden ja siirrettävyyden vuoksi, samalla kun ne tarjoavat riittävän suojan retkeilyyn tai ulkoiluun. Näissä teltoissa mukavasti majoittuvien henkilöiden määrä voi vaihdella teltan pohjaratkaisun, makuuvarusteiden koon ja yksilöllisten tilatoiveiden mukaan.

Koko

Halkaisija: 5m

Katon korkeus: 3m

Kerrosala: 19,63 m²

 

Teräskehys

Rakenteen rungon materiaali: Teräs Q235

Rakennekehyksen viimeistely: Puuteriviimeistely, huippuluokan ja tyylikäs

Putken halkaisija: Q25 * 1,5 mm

Liitospultit: M10

Rakennepohjalevyt: 13 kpl

 

PVC-materiaalin erittely

Teltan PVC-päällisissä on vankka kaksipuolinen PVC-pinnoitettu polyesterikangasrakenne, joka on saatavana kahdessa painoversiossa: 650 g/m² läpinäkymättömälle ja 850 g/m² läpinäkymättömälle vaihtoehdolle. Näillä kateilla on sertifioinnit, jotka täyttävät tiukat palonestostandardit, mukaan lukien B1 (Kiina), M2 (Ranska), DIN4102/B1 (Saksa) ja NFP92503 (USA), mikä takaa paloturvallisuusmääräysten noudattamisen useilla kansainvälisillä kriteereillä.

 

Turvallisuustiedot

Tuulikuormitus: 100 km/h (0,5 KN/m²)

Lumikuorma: 20 kg/m²

 

Kokoamis-/purkamisaika

Kokoamisaika: 2 tuntia / 3 henkilöä

Purkamisaika: 1 tuntia / 3 henkilöä

Työkalu: tikkaat, rakennustelineet, sähköavain jne

 

Sisäänkäynnit/ovet/aukot/ikkuna

3m 4m 5m 6m kupoliteltta voidaan räätälöidä yhdellä sisäänkäynnillä, jonka leveys on 2,2 metriä ja korkeus 1,8 metriä. Se sisältää yhden vetoketjullisen oven, joka on saatavana valkoisena tai läpinäkyvänä, sekä yksisiipisen lasioven, jonka mitat ovat 1 m x 2 m. Ilmanvaihtoa varten on olemassa tuuletusikkunoita, ja lisämukavuuksia, kuten ilmastointilaitteita tai lämmittimiä, voidaan tarjota tarpeen mukaan. Lisäksi pyynnöstä on saatavilla pyöreitä tai kolmion muotoisia läpinäkyviä kalvoikkunoita, jotka tarjoavat monipuolisuutta suunnittelussa ja toiminnassa.
Hot Tags: 3m 4m 5m 6m kupoliteltta, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet