Itse puhallettava nukkumatyyny

Itse puhallettava nukkumatyyny

Raskaat tyynyt ovat kaikkein vaikein asia. Se on kätevä kuljettaa ja säästää säilytystilaa, jos käytät itse puhallettavaa nukkumatyynyä, se on täytettävä vain määritettyyn paineeseen. Kun lähdet rannalle lomalle ja lomalle, tuo itsetäytteinen makuualusta ja nauti helposti rannalla otetusta auringosta. Yksi suosittu patja on alle 3 kg ja suosittu kaksinkertainen patja painaa 5 kg jopa tarpeeksi ilmaa. Aikuinen voi helposti siirtyä paikkaan, johon haluat mennä. Hyödyllisyysmallin etuna on, että ilmatyyny voidaan helposti kuljettaa ja purkaa matkan jälkeen ja ilmatyyny voidaan kuljettaa kätevästi ilmapehmusteessa, joka on pienempi , ja se voidaan helposti purkaa matkan jälkeen. Kun lepäät yöllä, ilmapatja täytetään ja asetetaan telttaan. Patjana se on kosteudenkestävä ja mukava. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisten telttojen kanssa. Tutkimuskaasusänky, joka on sovitettu sotilastelttaan, on paras sovellusesimerkki.

Tuotetiedot

1.Tuotteen esittely

Itse puhallettava makuualusta, vedenpitävä itsepalvelu, puhallettava unimatto reppuun, matkoille, vaelluskevyt ilmapatja, ultrakevyt. Itse puhallettavan nukkumatyynyn ansiosta pienistä kivistä ei aiheudu enää selkäkipuja tai ärsyttävää epämukavuutta. Itse puhallettava nukkumatyyny käyttää nailonkomposiitti -tpu: ta. Tämä kevyt retkeilymatto on erittäin hyödyllinen kaikkeen ulkoiluun. Sen erittäin kevyt, kompakti, vedenpitävä ja helposti puhallettava. Unohda ilmapumput, unohda hengästyminen, kun täytät vanhaa nukkumattoa, unohda ilmaa vuotavat leiripatjat. Tämä ergonominen unityyny on vain 10-15 hengitystä ja se on käyttövalmis. Minimoi täyttöaika, minimoi vuoto -onnettomuudet ja maksimoi nautinto! Paksut ilmakennot rajoittavat ilman liikettä ja venttiili on suunniteltu huolellisesti lukitsemaan ilma sisään. Ei enää ilmavuotoja. Älä huolestu enää! Tämä itsepuhallettava makuualusta on valmis kestämään kovaa käyttöä. Ihanteellinen retkeilyyn, retkeilyyn, kalastukseen, metsästykseen.


2.Tuotteen parametri (eritelmä)

kohde

arvo

Lähtöisin

Kiina, Zhejiang

Mallinumero

CH-AB202111

Täyttötilassa

Ulkoinen täyttöpumppu

Iskunkestävä maton tyyppi

Patja

Ulkoliikuntaa

Itse ajava matka

Leirintämaton materiaali

PVC

Nimi

Puhallettava nukkuva patja

Materiaali

40D Nylon -komposiitti TPU

Väri

Sininen, vihreä, musta, punainen tai OEM

Logo

OEM -logo tai ei logoa

Koko

190x60x6 cm

Varaston koko

Koko 22*9 cm

4843 Paino

480 g

Paketin koko

Koko 40 x 24 x 36 cm

Kartonkimäärä

25kpl

N.W

13 kg


3.Tuotteen ominaisuus ja sovellus

Itse puhallettavat nukkumatyynyt:
1. Nailonmateriaali, TPU -pinnoite, mukava ja pehmeä ilman ilmavuotoja.
2. Se voidaan liittää yhteen ja molemmat puolet on liitetty napsautuspainikkeilla, jotka voidaan liittää loputtomasti useilla ilmatyynyillä; Aidan tukirakenne, hyvä ilmanvaihto.
3. Kaksikerroksinen ilmaventtiili, nopea täyttö ja tyhjennys, ensimmäinen kerros sisältää yksisuuntaisen täyttöjärjestelmän ilmavuotojen estämiseksi, ja toinen kerros voidaan avata nopeaan tyhjennykseen.
4. Jalkainflaatio, kätevä ja työvoimaa säästävä, itsestään palautuva yksisuuntainen inflaatiorakenne, jalka voi helposti täyttää inflaation.
5. Integroitu tyyny, mukava tyyny nukkua, ei tarvitse ostaa toista tyynyä; Pieni säilytystila, helppo kuljettaa tyhjentämisen jälkeen.


4. Tuotetiedot

1. Vedenpitävä parveileva pinta ja 0,38 mm: n muovimateriaalin pohja itsestään puhallettavalle nukkumatyynylle
2. 3 in 1 venttiili, jossa on laajennettu aukko pikalatausta ja ilmausta varten
3. Verrattuna perinteiseen patjan kokoon (pituus x leveys) tarjoaa leveämmän makuutilan ja helpomman lakanoiden asettamismenetelmän ulkona työskentelyyn
4. 23 cm paksu patja on pehmeämpi ja mukavampi
5. Vahva tarttuva rayon -kerros, aaltoileva raitarakenne
6. kevyt, pieni säilytyskoko, joka voi säästää aikaa ja energiaa käytettäessä ulkona
7.Puhallettavan tyynyn on vältettävä avotulta, soraa tai muita teräviä esineitä käytön aikana. Puhdas puhallettava tyyny voidaan puhdistaa märällä liinalla, älä hankaa tai pese koneessa.
8. Yleensä säilytetään viileässä, kuivassa huoneessa, se voi pidentää ilmatyynyn käyttöikää.


5. tuotteen pätevyys


6.Toimitus, toimitus ja tarjoilu


7. FAQ

1. keitä me olemme?
Toimimme Zhejiangissa, Kiinassa, vuodesta 2021 alkaen, myymme Pohjois -Amerikkaan (35,00%), Itä -Eurooppaan (18,00%), Etelä -Amerikkaan (15,00%), Länsi -Eurooppaan (13,00%), Kaakkois -Aasiaan (8,00%), Pohjois -Eurooppaan ( 5,00%), Afrikka (3,00%), Etelä -Eurooppa (3,00%). Toimistossamme on yhteensä noin 11-50 henkilöä.
2.Mikä on toimitusaika tämän kevyen alumiinisen vaellusauvan maksamisen jälkeen?
Normaalisti toimitusaika on 2-10 päivää näytteelle ja 20-40 päivää massatuotannolle;
3. miten voimme taata laadun?
Aina esituotanto ennen massatuotantoa;
Aina lopullinen tarkastus ennen lähetystä;
4. mitä voit ostaa meiltä?
teltta, ilmatyyny, makuupussi, ruoanlaitto ulkona, retkeilylyhty
5. miksi sinun pitäisi ostaa meiltä, ​​älä muilta toimittajilta?
Yrityksellämme on ammattitaitoinen suunnittelu- ja tuotantotiimi, ja päivitämme tuotteita jatkuvasti uusimpien sosiaalisten tarpeiden mukaan.
6. mitä palveluita voimme tarjota?
Hyväksytyt toimitusehdot: FOBï ›
Hyväksytty maksuvaluutta: USD, EUR;
Hyväksytty maksutapa: T/T, L/C, D/P D/A, Käteinen;
Kieli: Englanti, Kiina, Japani, Saksa
Hot Tags: Itse puhallettava makuualusta, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet