PVC puhallettava kajakki

PVC puhallettava kajakki

Performance Travel -kajakit. Laadukkaat CHANHONE® PVC puhallettavat kajakit sopivat täydellisesti retkeilyyn, lomailuun, syrjäisten alueiden tutkimiseen ja risteilyaluksiin. Ne sopivat myös melonnan ystäville, jotka eivät halua ajaa ympäriinsä kajakin kanssa katolla! Matkakajakit mahtuvat helposti autosi tavaratilaan, käsilaukkuun tai matkalaukkuun. Kun tunnet kutinaa meloa, veneesi on kanssasi!

Tuotetiedot

Chanhone PVC puhallettava kajakki

Voit olla varma, että ostat korkealaatuisen CHANHONE® PVC puhallettavan kajakin, joka voidaan räätälöidä meiltä. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi, jos haluat tietää lisää, voit ottaa meihin yhteyttä nyt, vastaamme sinulle ajoissa!

Ihmisten PVC puhallettava kajakkivene

Performance Travel -kajakit. Ilmatäytteiset kajakit sopivat täydellisesti retkeilyyn, lomailuun, syrjäisten alueiden tutkimiseen ja risteilyaluksiin. Ne sopivat myös melonnan ystäville, jotka eivät halua ajaa ympäriinsä kajakin kanssa katolla! Matkakajakit mahtuvat helposti autosi tavaratilaan, käsilaukkuun tai matkalaukkuun. Kun tunnet kutinaa meloa, veneesi on kanssasi!

 

TEKNISET TIEDOT

Rungon materiaali: PVC

Pituus (m): 3,1 - 4m

Meloajat (max): 2

Puhallettava: Kyllä

Materiaali: Nylon + Heavy-duty PVC

väri: Räätälöity

Palvelu: OEM

tarkastus: 100% tarkastettu ennen toimitusta

Vakio: Kaikenlaiset tuotteet ovat ROHS-yhteensopivia

Käyttö: Vapaa-aika, Drifting, Kilpa

Sertifikaatit: CE-sertifikaatit

Lisävarusteet: pumppu

Tekniset tiedot

Täytettynä: 12,5'ft. x 38"

Tyhjennetty: 24,5"x 21" x 10"

Paino: 28 Lbs.

Kapasiteetti: 600 Lbs

Inflaatioaika: 9 min.

Tilaisuus: järvet ja joet

 

ominaisuudet

Ilmatäytteinen kajakki kestää jopa luokan III ja IV koskia nopeudella ja hallinnassa.

High Pressure Drop Stitch Floor – Kilpailee kovan kajakin tuntuman kanssa, mutta paljon kevyempi! Se tuntuu jäykemmältä, reagoivammalta ja vakaammalta kuin perinteiset matalapaineiset puhallettavat kajakit.

Vahvistettu kerrostettu PVC-rakenne – Tarjoaa kaksinkertaisen suojakerroksen, jolloin kajakki pomppii turvallisesti kivistä, puusta ja muista vesiesteistä ilman huolta vaurioista tai puhkaisuista.

Irrotettava takaseurantatuki – Voidaan irrottaa nopeasti kohoamista varten (estää tukos) tai jättää päälle erinomaisen seurantasuorituksen saavuttamiseksi tasaisessa vedessä.

Nopeat itsestään sulkeutuvat tyhjennystulpat - Jätä nämä portit auki, kun navigoit vedessä, jotta ohjaamon tyhjennys on nopeaa ja vaivatonta. Jätä suljettuna, kun meloat tasaista vettä, jotta se pysyy korkealla ja kuivana.

 

FAQ:

K: Kuinka valita parhaat kajakit halvimmalla hinnalla?

V: Pyydän ystävällisesti kertomaan minulle, kuinka monta kajakkia haluat ja lisätietoja yrityksestäsi. Paras hinta tarjotaan sinulle. Parhaan hinnan lisäksi haluamme tarjota parhaat neuvot kajakeista ja suositella myydyintä kajakkiamme kanssasi.

K: Entä toimitusaika?

V: Yleensä 25 päivän sisällä. Se riippuu myös tilausmäärästä.

K: Mitä värejä on saatavilla?

V: Yksivärisiä ja sekoitusvärejä voidaan tarjota asiakkaan vaatimusten mukaan.

K: Miten tuotteet pakataan?

V: Pakkaamme kajakit yleensä Bubble Bag + Carton Sheet + Plastic Bag -pakkauksella, riittävän turvallisesti, ja voimme myös pakata ne asiakkaiden vaatimusten mukaan.


Hot Tags: PVC puhallettava kajakki, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet