Leirintätelttojen luokittelu

- 2021-09-17-

Rakenteelliselta kannaltateltatovat pääasiassa kolmion muotoisia (tunnetaan myös nimellä kalanruoto), kupolin muotoisia (tunnetaan myös nimellä jurttityyppi) ja talon muotoisia (tunnetaan myös nimellä perhetyyppi). Rakenteesta se on jaettu yksikerroksiseen rakenteeseen, kaksikerroksiseen rakenteeseen ja komposiittirakenteeseen, ja tilan koon suhteen se on jaettu kahden hengen, kolmen hengen ja monen hengen.ã € € Kolmionmuotoiset teltat ovat enimmäkseen kaksikerroksisia rakenteita, joiden rakentaminen on monimutkaisempaa. Niillä on hyvä tuulen-, lämmön- ja sateenkestävyys, ja ne soveltuvat vuorikiipeilyyn ja retkille. Kupolimainen teltta on helppo asentaa, helppo kuljettaa, kevyt ja sopii yleiseen vapaa-ajanmatkaan.

Luokan kannaltateltatSisältää pääasiassa: kiinnitystyyppisen retkeilyteltan (jota kutsutaan myös tavalliseksi turistitelttaksi), armeijan puhallettava matkailuteltta (puhallettava runko -tyyppinen retkeilyteltta) verrattuna yleiseen kannattotelttaan, se on kevyempi, nopeampi pystyttää ja tuote on vakaa. Korkea suorituskyky, voimakas leikkaus- ja shunttituuli, ei sadetta, pieni koko taittamisen jälkeen, kätevä ja helppo kuljettaa. Ja sillä on lujuus, hyvä vakaus, pieni tilavuus taittamisen jälkeen ja kätevä kuljetus ja kuljetus.


Kiinnitä huomiota ostaessasiteltat: yleiset retket ovat kevyitä, helppoja asentaa ja edullisia. Ne ovat kupolin muotoisia, painavat noin 2 kiloa ja enemmän kuin yksi kerros. Sen vedenpitävyys, tuulenpitävyys, lämpö ja muut ominaisuudet ovat toissijaisia, ja ne soveltuvat pienille perhematkoille.