Camping -astioiden materiaali

- 2021-09-14-

1 Tavallinen alumiini
ValintaRetkeilyastiat, mitä ruoanlaittovälineitä tarvitaan itse ajavalle retkeilyretkelle ulkona piknikille
Edut: kevyt, halpa, hyvä lämmönjohtavuus
Haitat: Alumiini reagoi helposti ruoan hapon ja alkalin kanssa, mutta tämä tilanne voidaan välttää anodisoimalla. Alumiini on suhteellisen pehmeää ja helposti rikkoutuvaa.
Tavallinen alumiini tai anodisoitu alumiini on ulkomateriaalien päämateriaali. Tämä materiaali on halpaa, joten tämä keittoastia on myös erittäin halpaa.


2 Anodisoitu karkaistu alumiini

ValintaRetkeilyastiat,mitä ruoanlaittovälineitä tarvitaan itse ajavalle retkeilyretkelle ulkona piknikille
Edut: Kova anodisointikäsittely lisää paksumman pinnoitteen alumiinimateriaalin pintaan, joka on kolme kertaa paksumpi kuin tavallinen anodisointikäsittely. Tämä käsitelty alumiini on kestävämpi kuin tavallinen alumiini tai eloksoitu alumiini.
Haitat: Tällä materiaalilla on usein tarttumaton pinnoite, joka vaatii huolellisempaa huoltoa; ja on paljon kalliimpaa.
Anodisoitu karkaistu alumiini on tällä hetkellä paras materiaali ulkoruokailuvälineisiin. Sen lämmönjohtavuus on hyvä, se on kevyt ja helppo puhdistaa, varsinkin jos siinä on tarttumaton pinnoite. Se on kestävä ja korroosionkestävä.
Se on hieman kalliimpaa kuin tavalliset alumiiniastiat, ja yleensä kuten ulkoruoka. Matkustajat, jotka usein kokkaavat ulkona, ovat valmiita ostamaan tämän tyyppisiä astioita.

3 Titaani
Valittavana on Retkeilyastiat -astiat, joita ruoanlaittovälineitä tarvitaan itse ajavalle retkeilyretkelle ulkona piknikille
Edut: erittäin kevyt, erittäin ohut, lämpenee erittäin nopeasti
Haitat: erittäin huono lämmönjohtavuus, kuumia pisteitä muodostuu; erittäin kallis
Titaanin suurin etu on sen keveys, ja se on kevyiden laitteiden harrastajien suosikki. Vaikka se on kevyt, se on silti erittäin vahva ja kestävä.

Mutta titaanin lämmönjohtavuus on erittäin huono, lämpö keskittyy liekin paikkaan, joten et voi valmistaa herkkiä ruokia, kuten valkoisen riisin keittämistä, useimmiten se soveltuu vain nuudeleiden keittämiseen.


4 Ruostumaton teräs
ValintaRetkeilyastiat, mitä ruoanlaittovälineitä tarvitaan itse ajavalle retkeilyretkelle ulkona piknikille
Edut: erittäin kestävä ja voidaan puhdistaa teräslankapalloilla
Haitat: erittäin raskas; huono lämmönjohtavuus
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ulkoruokailuvälineet ovat erittäin nahkaisia ​​ja niitä voidaan valmistaa rennosti, mutta ne ovat suhteellisen raskaita. Niitä käyttävät yleensä ulkoilualan ammattilaiset, kuten vuoristo -oppaat ja tutkimusmatkailijat.

5 Valurauta
Valittavana on ruoanlaittovälineitä ulkona, joita ruoanlaittovälineitä tarvitaan itse ajavalle retkeilyretkelle ulkona piknikille
Edut: voidaan käyttää koko elämän ajan; luontaisesti tarttumaton; täydelliset ruoanlaittovälineet, voivat valmistaa erinomaisia ​​aterioita; voidaan käyttää myös kotona;
Haitat: erittäin raskas
Haluatko leipoa pizzaa? Haluatko kokata maan polttopuun riisiä? On vain valurautaisia ​​kattiloita. Tämä on perimmäinen tavoite täydellisille ruoanlaittoharrastajille.