Millainen makuupussi sopii

- 2021-09-10-

Kolmannes ihmisen elämästä kuluu unessa, vaikka matkustat ulkona. Unen laatu liittyy koko ulkoilmaurheilukokemukseen, ja makuupussit valmistetaan unihäiriöihin ulkoilun aikana. Mitä makuupussi sopii, matkakaverit voivat aloittaa seuraavista näkökohdista.

Lämpötila -asteikko

Lämpötila -asteikko on a: n tärkein indikaattorimakuupussi. Kaikkien on kiinnitettävä huomiota lämpötila -asteikkoon makuupussia ostaessaan. Lämpötila -asteikko koostuu yleensä kolmesta datasta: minimilämpötila, mukava matala lämpötila ja maksimi lämpötila. Kirjaimellisesti vähimmäislämpötila on tätä lämpötilaa alempi, ja se voi olla hengenvaarallinen; mukava lämpötila viittaa makuupussin ihanteelliseen lämpötilaan; enimmäislämpötila viittaa lämpötilaan, jonka yläpuolella käyttäjät eivät kestä sitä.

Materiaali

Lepo kylmässä paikassa. Kun heräät aamulla, teltan lämpö tiivistyy pieniksi vesipisaroiksi, jotka voivat roiskua makuupussin päälle. Siksi makuupussissa on oltava tietty vedenpitävyys, ainakin sen varmistamiseksi, ettämakuupussion kuiva ja mukava. Paitsi että korkealaatuiset materiaalit ovat parempia lämmönkestävyyden, kokoonpuristuvuuden ja painon suhteen. Kun ostat, sinun tulee valita makuupussi, jossa on kevyttä materiaalia ja hyvä puristuvuus, mikä on kätevämpää kuljettaa.

Täyte

Makuupussin täytettä on kahta päätyyppiä, untuva- ja kemiallisesta kuidusta valmistettua puuvillaa, ja on myös yksikerroksista fleeceämakuupussit. Untuvamakuupussit ovat lämpimämpiä, niitä on helppo puristaa ja ne on helppo pitää alkuperäisessä muodossaan. Niillä on pidempi käyttöikä, mutta ne ovat kalliimpia ja imevät vettä; Kemiallisesta kuidusta valmistetulla puuvillalla on parempi kosteudenkestävyys, nopeasti kuivuva ja alhainen hinta, mutta sitä ei ole helppo puristaa. Repputiloilla on lyhyt käyttöikä; fleece -makuupussia voidaan käyttää kesän makuupussina tai hygienia -makuupussina yksin, tai sitä voidaan käyttää muiden makuupussien kanssa talvella lämmönkestävyyden parantamiseksi.
Untuvamakuupussien suurin etu on lämmönkestävyys. Erittäin pörröisiä hanhenuntuva-makuupusseja käytetään pitämään lämpimänä ja vähentämään painoa. Erityistä roiskumista estävää tekniikkaa käytetään pitämään kuivana 17 kertaa tavallista pidempäänmakuupussit, joka on lämpimämpi ja mukavampi. Sopivan makuupussin hupun muotoilu voi tehokkaasti vastustaa kylmän tuulen tunkeutumista.