Mitkä ovat tärkeimmät vaellussauvat tällä hetkellä?

- 2024-01-05-

Tällä hetkellä on kolme päätyyliävaellussauvat, nimittäin kaksiosainen teleskooppityyppi, kolmiosainen teleskooppityyppi ja taitettava tyyppi. Taitettava tyyppi jaetaan edelleen kolmiosaiseen taittotyyppiin, viisiosaiseen taittotyyppiin jne. Viisiosainen taittotyyppi tekee siitä kompaktimman ja helpommin varastoitavan. Tämäntyyppinen vaellussauva Meillä on se myymälässämme.

Kaksiosainen vaellussauva


Tämän tyyppisellä vaellussauvalla on vahva vakaus, mutta sitä on edelleen vaikea varastoida kokoon taittamisen jälkeen, mikä poikkeaa ulkokäyttöön käytettävyydestä, joten sitä ei ole enää saatavilla markkinoilla.


Kolmiosainen vaellussauva


Kolmiosainenvaellussauvatovat nyt suositumpia. Kanssa parantaminen suunnittelun tasolla, vakautta kolmen osavaellussauvatei ole pienempi kuin kaksiosaisten vaellussauvojen. Nämä vaellussauvat ovat pienempiä varastoituina ja ne voidaan pakata paremmin reppuihin tai matkalaukkuihin. , tämän tyyppistä vaellussauvaa käytetään pääasiassa vaellus-, vaellus-, vuorikiipeily-, kalliokiipeily- ja muilla aloilla.


Viisiosainen vaellussauva


Viisiosainen vaellussauva on päivitetty versio kolmiosaisesta vaellussauvasta. Samanpituinen vaellussauva voidaan taittaa pienemmäksi ja on mukavampi kantaa mukana. Jos kiinnität huomiota huippuluokan tuotteisiin, 50 %:n alennus vaellussauvat ovat hyvä valinta. Niitä on myös myymälässämme. Napsauta yllä olevaa linkkiä tehdäksesi hakuja kaupasta.