Kuinka valita erilaisia ​​leirintätelttoja?

- 2021-11-26-

Theretkeilytelttaei ole meille vieras. Kun olemme luonnossa, käytämme sitä usein, ja villiretkeilyyn liittyy kokko. Se on väsynyt, sinulla on oltava mukava teltta, jossa voit levätä, kuinka miellyttävä. Telttatyyppejä on monenlaisia, miten meidän pitäisi valita erilaisia ​​telttoja? Esittelemme sinulle:

1. Onko teltan tarjoama tilatelttailuteltta on tarkoituksenmukaista valita teltan zui tärkeä indikaattori. Kuinka korkealla olet? Kun makuupussissa on mukava maata, voiko teltta olla tarpeeksi pitkä? Riittääkö pystysuora tila? Tunnetko pesän? Aiot viettää sen teltassa. Mitä pidempi aika, sitä enemmän tilaa tarvitset telttaan.

Jos menet kylmään paikkaan, saatat joutua valmistamaan illallisen teltassa, tarvitset erityisten [J:n tuuletusaukkojen teltan. Keitetty - Tuoppi kahvia tai pikakasvot voivat saada ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi, mutta jos käytät uunia teltassa, teltassa on riittävästi tilaatelttailutelttaturvallisuuden takaamiseksi.

Telttavalmistajat ulottuvat usein liian korkealle arvioidakseen telttoihin majoittuvien ihmisten määrää. - Nimellisesti 1-2 hengen teltta tarkoittaa usein, että se riittää, kun se on käytössä;: Mutta kaksi ihmistä voi heittää kaikki vaatteet ja ruuattelttailuteltta. Tämä on ongelma, joka on otettava huomioon telttaa ostettaessa.

2. Teltan painoa ei unohdeta telttaa ostettaessa. Teltta on tuotava leirintäalueelle. Jos ajat, voit olla mukavampi, koska voit tuoda suuremman teltan; mutta jos teltta menee olkapäälle koko päivän, siitä tulee - suuri ongelma. Tuominen - teltta ylipainoa ja ylimääräistä voi tuoda matkaan vain kipua.