Leirintätelttojen rakentaminen ja viimeistely

- 2021-11-06-

Eri teltat ovat erilaisia, puhun ensin tavallisesta teltasta. Valitse ensinleirintäleiri, laita teltan tilille maahan (yleensä tilille, mutta on joitakin, jotka laittavat tilit ensin poraukseen, kuten Eurohike, periaate on setelikerros Taitettu seteli otetaan pois, ja osio suoristetaan ja siitä muodostetaan pitkä sauva Lausunnon mukaan yleinen teltta on ristikulumista.
Kaksi sauvaa on pukeutunut. Työnnä jokainen sauva pieneen reikäänretkeilyteltta, sitten kaksi henkilöä letkuttaa tapahtuman kaksi päätä, laita tangon yläosa, anna teltan kumartua, - kunnes voit laittaa tämän puolen Reikään työntämisen jälkeen teltan muoto muuttui leirintäalueen muotoiseksi teltta, joka on kytketty laskun risteykseen, voit pitää tämän kodin ison jutun (itse asiassa erittäin kevyen) ensin. Valitse sitten oven suunta, voit korjata senretkeilytelttamaassa. Käytä maata, kiinnitä neljännesvuosittainen silmukan lisäysmaa, anna tilin laajentua, koko teltta on tiukka.
Aloin ripustaa ulkoista tiliä, avata kirjaa, Siirrä inspiraatiota, kiinnitä huomiota inspiroivaan, ulkomaan tilin ovi voi olla yhteen suuntaan, neljä kulmaa on ripustettu inspiraation neljään kulmaan (tilillä Sijainnin läheltä löydät paikan, jossa roikkuu), ja osa ulkomaan tilin neljästä kulmasta on myös nauloja lähellä kaiverretun neljänneksen sisäpuolta. Tiukka, eikä tilille ole merkitty, joten seuraava kala, inspiroiva ei ole märkä, ja hengityksen vuoksi aamutili tulee kaste- tai huurrekerrokseksi, ei lähetetty, ei kastele tiliä Kuitenkin, on myös huono teltta kerma tulee olemaan inspiroiva. Siinä tapauksessa nouse aikaisin, teltassa sataa lunta, tietysti on hyvä olla hyvä, ei tilin ripustaminen on varsin mukavaa.