Kokoontaittuva leirintäteltta

Kokoontaittuva leirintäteltta

Chanhonen kokoontaitettava telttateltta on kokoontaitettava, mikä helpottaa vaivatonta kuljetusta ja yleistä siirrettävyyttä. Sen kyky taittaa kompaktiin kokoon tekee siitä kätevän kuljettaa syrjäisiin kohteisiin tai erilaisille ulkoretkille.

Tuotetiedot

Laadukas kokoontaittuva retkeilyteltta valmistettu Kiinassa

Chanhone on johtava kokoontaitettavan leirintäteltan valmistaja, toimittaja ja viejä Kiinassa. Vankista ja vahvistetuista materiaaleista valmistettu Chanhonen kokoontaittuva leirintäteltta tarjoaa parannetun kestävyyden ja säänkestävyyden, mikä varmistaa mukautuvuuden erilaisiin ilmasto- ja ympäristöolosuhteisiin. Yksinkertaisen mutta tehokkaan suunnittelun ansiosta nämä ohjaamot asettavat etusijalle nopean kokoamisen ja monipuolisuuden. Niiden tukeva rakenne mahdollistaa nopean asennuksen eri paikoissa. Nämä mökit sopivat ihanteellisesti ulkoleirille, ja ne voidaan koota nopeasti tarjoamaan välttämätön suoja ja turvallinen ympäristö, mikä vastaa käyttäjien pitkän aikavälin retkeilytarpeisiin. Vertaansa vailla olevan kannettavuuden ja kestävyyden ansiosta ne ovat optimaalinen valinta sotilasoperaatioihin, pelastusryhmiin tai tilapäisiä asumisratkaisuja etsiviin ryhmiin.

Chanhonen kokoontaitettava leirintäteltta

1. Telttatyyppi: 1 henkilöä
2. Koko: 240 * 100 * 110 cm
3. Teltan rakenne: kaksikerroksinen teltta
4. Napamateriaali: Alumiinitangot
5. Kangas: Nylon Kangas
6. Pohjan materiaali: PE
7. Väri: Naamiointi
8. Paino: 1830 (g)
9. Tilarakenne: yksi makuuhuone
10. Vedenpitävyyskerroin: Yli 3000 mm
28. Sovellettava skenaario: vuorikiipeily, kalastus, vedenpitävä, ultrakevyt, tuulenpitävä, kylmä, erämaassa selviytyminen, seikkailu, piknik.


Maksu

L/C, T/T


Hyväksytäänkö mukauttaminen

hyväksyä


Pakkaus

1. Toimituskyky: 10000 kpl / kpl vuodessa
2. Port: Ningbo, Shanghai tai muu satama neuvoteltavissa
3. paketin koko: 45x40x60cm
4. Pakkausmäärä: 6 kpl / laatikko
5. Pakkauksen bruttopaino: 13 kg
6. Pakkaustiedot:
1kpl Oxford-kankaisessa kantolaukussa, 6kpl laatikossa.

Chanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentChanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentChanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentChanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentChanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentHot Tags: Taitettava leirintäteltta, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet