Retkeily teltta

Ningbo ChanHone Co., Ltd. on yksi kuuluisista Kiinan repputelttojen valmistajista ja toimittajista.Korkea laatu, muodikas muotoilu, kohtuullinen hinta ja ammattitaitoinen palvelu ovat yrityksemme ydin kilpailukyky.

Repputeltta on riittävän tilava majoittamaan enintään kaksi henkilöä, joten se on ihanteellinen pariskunnille. Sopii 3 vuodenaikaan, etusijalla ovat vaellus, retkikunta, kalastus, melonta, auton telttailu, retkeily tai polkupyöräpussi.

Repputeltta on erittäin helppo rakentaa ja purkaa. Vapaasti seisova ja kaksi alumiinisauvaa on suunniteltu kevyiden kiipeilytelttojen nopeaan pystyttämiseen. Ensimmäinen henkilö, joka käyttää tätä telttaa, voi pystyttää teltan kaksinkertaisella lentävällä kellolla alle 10 minuutissa, jopa lapsi voi tehdä sen helposti. Tilavuus säilytyksen jälkeen on myös hyvin pieni, ja se on helppo laittaa reppuun.
Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Retkeily teltta valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Retkeily teltta meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.