Armeijan kokoontaitettavat teltat

Armeijan kokoontaitettavat teltat

Tutustu CHANHONE®-armeijan kokoontaittuviin telttoihin – jotka on suunniteltu yksilölliseen käyttöön ja joiden kompakti koko on 240100110cm. Tutustu CHANHONE®-armeijan kokoontaitettavien telttojen monipuolisuuteen, luotettavaan ratkaisuun erilaisiin ulkokäyttöön. Nämä teltat on suunniteltu käytännöllisyyttä ja kestävyyttä ajatellen, ja niissä on kätevä kokoontaittuva mekanismi, joka helpottaa asennusta ja säilytystä. Ne on suunniteltu sotilasluokan suorituskykyä varten, ja ne tarjoavat suojaa vaativissa olosuhteissa.

Tuotetiedot

Merkittävänä kiinalaisena valmistajana, toimittajana ja viejänä Chanhone johtaa alaa huippuluokan armeijan kokoontaitettavien telttojen valmistuksessa. Tutustu CHANHONE® Waterproof Army Teltan poikkeuksellisiin ominaisuuksiin, joka on suunniteltu yksinäisille seikkailijoille. Tässä kaksikerroksisessa teltassa on pieni koko 240100110cm, ja siinä on vankka rakenne, jota tukevat alumiinitangot ja joustava nailonkangas. Teltan PE-pohja varmistaa kestävyyden, jota täydentää naamiointi, paino 1830g. Sen vedenpitävyyskerroin ylittää 3000 mm, ja se sopii hyvin erilaisiin skenaarioihin, kuten vuorikiipeilyyn, kalastukseen, vedenpitäviin tarpeisiin, ultrakevyisiin retkiin, tuulenpitäviin olosuhteisiin, kylmään säähän, erämaassa selviytymiseen, seikkailunhaluisiin retkiin ja piknikeihin. Vapauta tämän teltan mahdollisuudet ja nauti monipuolisesta ja luotettavasta ulkoilmakokemuksesta.

Avainominaisuudet:


Nopea kokoaminen: Taittuva rakenne varmistaa nopean asennuksen, jolloin käyttäjät voivat asentaa teltan tehokkaasti eri tilanteissa.


Kompakti säilytys: Kun teltta ei ole käytössä, se taittuu kätevästi kompaktiin kokoon, mikä tekee siitä helpon kuljettaa ja säilyttää.


Kestävät materiaalit: Nämä teltat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mukaan lukien lujat kankaat ja tukevat rungot, ja ne on rakennettu kestämään haastavia ulkoilmaympäristöjä.


Eri kokoja: Saatavana eri kokoisina eri käyttötarpeisiin, mikä takaa joustavuuden erilaisiin tehtäviä tai ulkoilua varten.


Säänkestävyys: Nämä teltat on suunniteltu kestämään erilaisia ​​sääolosuhteita, ja ne tarjoavat luotettavan suojan sateelta, tuulelta ja muilta elementeiltä.


Kannettavuus: Kevyet materiaalit ja kompakti muotoilu sisältävät taitettavat teltat ovat erittäin kannettavia, joten ne sopivat sotilasoperaatioihin, retkeilyyn tai hätätilanteisiin.


Monipuoliset sovellukset: Nämä kokoontaitettavat teltat sopivat erinomaisesti sotilaskäyttöön, ja ne soveltuvat hyvin myös retkeilyyn, ulkotapahtumiin, katastrofiaputoimiin ja muihin.


Oletpa sitten armeijan ammattilainen, joka tarvitsee luotettavaa suojaa tai ulkoiluharrastaja, joka etsii kestävää ja helppokäyttöistä telttaa, CHANHONE® Army -taittoteltat tarjoavat suorituskykyä ja käytännöllisyyttä.Hyväksytäänkö mukauttaminen

hyväksyä


Voit olla varma, että ostat armeijan taitettavat teltat tehtaaltamme. Odota saumatonta toimitusta vaikuttavalla 10 000 kappaleen vuotuisella tuotantokapasiteetillamme. Mukavuus jatkuu joustavilla satamavaihtoehdoilla, mukaan lukien Ningbo, Shanghai tai muut neuvoteltavissa olevat satamat. Mitä tulee pakkauksiin, kuvittele kompakti paketin koko 45x40x60 cm, mikä varmistaa helpon käsittelyn. Jokaiseen laatikkoon mahtuu 6 kpl, pakkauksen kokonaisbruttopaino 13kg. Nauti huolellisista pakkausyksityiskohdista – jokainen teltta on sijoitettu tiukasti Oxford-kankaiseen kantolaukkuun, joista kuusi siististi pakkauksessa. Tyytyväisyytesi toimituksesta käsittelyyn on meille etusijalla.


Chanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentChanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentChanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentChanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentChanhone Folding Outdoor Camping Tents Military Army TentHot Tags: Armeijan kokoontaitettavat teltat, valmistajat, toimittajat, räätälöity, ilmainen näyte, tuotemerkit, Kiina, tarjous, muoti, uusin

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet