Alumiiniset vaellussauvat

Voit valita kolmi- tai neliosaiset vaellussauvat ulkokiihtämiseen ja vaellukseen. Kahva on parasta valita suora kahva, ja materiaalina voidaan käyttää alumiinisia vaellussauvoja ja hiiltä. Tasaiseen/kenttäretkeilyyn voidaan valita ammattikäyttöön tarkoitettuja kävelysauvoja, joissa on vinosti kahvat, ja materiaalina voidaan käyttää hiilikuitupylväitä ja alumiiniseoksesta valmistettuja sauvoja.
Alumiiniset vaellussauvat käyttävät koko käden rannehihnaa, joka voi täysin sovittaa kääntövarren kulman voiman kohdistamiseksi. Lujuus on sama kuin teräksen, mutta paino on vain kolmasosa teräksestä. POWER LOCK -pituuden säätöjärjestelmä: Pituutta on helppo säätää nopeasti käsineitä käytettäessä, avaa tämä lukko, voit säätää pituutta; lukittu, voit korjata pituuden.
Alumiinisia vaellussauvojamme on myyty monissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi -idässä, Japanissa jne. Toivotamme tervetulleiksi uusia ja vanhoja asiakkaita kaikilta elämänaloilta ottamaan meihin yhteyttä tulevista liikesuhteista ja molemminpuolisesta menestyksestä.
Yrityksemme nimi on Ningbo ChanHone Co., Ltd. joka on yksi Kiinan vaikutusvaltaisimmista Alumiiniset vaellussauvat valmistajista ja toimittajista.Yrityksemme menestys on keskittyä brändin imagoon.Voit olla varma räätälöidystä Alumiiniset vaellussauvat meiltä. ChanHone tarjoaa sinulle myös ilmaisen näytteen. Tervetuloa ostamaan meiltä.